UWV scholingsvoucher Leiden

UWV scholingsvoucher Leiden bij een CRKBO geregistreerde instelling

UWV scholingsvoucher Leiden krijgt 10 van 10 punten!
Ik heb via de scholingsvoucher van het UWV deze computer-cursus gevolgd. Duidelijke uitleg van Dick Schaap en een prettig leerlokaal.
Ik raad zeker deze cursus aan! Echt het vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.
Dick bedankt!!

Marianne van den Bosch

Rijnsburg

UWV scholingsvoucher Leiden

Laat deze kans niet voorbij gaan!

 

UWV scholingsvoucher Leiden

 

 

Met een UWV scholingsvoucher Leiden en omgeving volgt u een cursus-traject Microsoft Office zonder kosten bij Argos Computertrainingen in Noordwijkerhout. De kosten worden door het UWV vergoed tot € 1000,00. Wij verzorgen UWV re-integratietrajecten voor Leiden, omgeving Bollenstreek, Zuid- en Noord Holland.

Omdat Argos Computertrainingen door de overheid is geregistreerd en is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) is het volle bedrag van € 1000,00 voor u beschikbaar. Als particulier betaalt u dus géén BTW! Argos Computertrainingen is scholingspartner van het UWV en verzorgt al jaren UWV re-integratietrajecten. Binnen het bedrag van het UWV Scholingsvoucher volgt u een cursustraject van 23, 28 of 32 dagdelen, naar keuze in de ochtend, middag of avond. Alle cursussen worden gegeven in het NH Leeuwenhorst Congrescentrum in Noordwijkerhout.

Hiermee is de UWV scholingsvoucher Leiden en omgeving voor u een uniek middel om uw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Zonder ICT vaardigheden komt helaas niemand meer aan het werk. Bij Argos Computertrainingen leert u deze vaardigheden en volgt u het volledige traject Microsoft Windows en Microsoft Office. De modules zijn: Windows 7 of 10, Microsoft – Word, – Excel, – PowerPoint, – Outlook en – Access.

Pak uw kans en kijk of u in aanmerking komt voor een UWV scholingsvoucher Leiden en omgeving. De voorwaarden:

  • 50 jaar of ouder
  • U heeft nog niet eerder gebruik gemaakt van een UWV voucher in Leiden en omgeving
  • U heeft een WW uitkering
  • De opleiding vergroot uw kans op werk

Komt u in aanmerking? Kijk dan verder of maak direct een afspraak.
Wij vragen samen met u de voucher aan!

Meer informatie over de UWV scholingsvoucher Leiden