071-3613969 info@argosnet.nl

Re-integratietraject 2 + cursus blindtypen
Ik heb een geweldige cursus gevolgd en alle certificaten gehaald. Goede begeleiding en uitleg. Ik kom zeker terug voor de cursus Mac maar ik weet nog niet wanneer!

Iwona Kwit

Zorgbalans Hillegom

Ik heb de cursus blind typen gevolgd. Het is geen gemakkelijke cursus en ik heb aardig wat frustratie momenten gehad. Maar met wat doorzettingsvermogen en ook de nodige rust mag het resultaat er wezen. Ik hoef niet meer op of neer te kijken om mijn teksten te typen en het scheelt heel veel tijd. Een aanrader voor iedereen die veel tijd achter de computer doorbrengt en daar veel bij moet typen!

Vicky Verbeek

Typecursus cursus typen, blindtypen

typecursus cursus typen bij Argos Computertrainingen

Het toetsenbord speelt in alle acties op de computer een belangrijke rol. Met het toetsenbord geef je opdrachten aan de pc, werk je teksten uit en geef je vorm aan ideeën. Met de cursus typen, blindtypen leer je een vaardigheid waar je veel gemak van zult hebben. Bovendien geeft typen met tien vingers een ontspannen werkhouding en daarmee voorkomt je RSI! Typevaardigheid geeft tijdwinst en daarmee is typevaardigheid van medewerkers in bedrijven een belangrijke aanzet tot tijdwinst en een hogere productiviteit.

Typecursus cursus typen 120 aanslagen per minuut

Van deze typecursus heb je je leven lang plezier! Veel computervaardigheden zijn makkelijker en zijn sneller uit te voeren als je met al je vingers blind kunt typen. Een typecursus dus waarin toetsenbordvaardigheid en typevaardigheid geoefend worden. Het belangrijkste uitgangspunt is het aanleren van typvaardigheid, op basis van het tienvingersysteem blindtypen, met behulp van het programma Type-instructor. In deze cursus typen wordt geoefend tot een snelheid van 120 aanslagen per minuut. Van het oefenprogramma krijg je een licentie in eigendom, hiermee kun je ook thuis oefenen.

Bij deze typecursus cursus typen, blindtypen kies je zelf het cursustraject. Je kunt kiezen voor

  • 5 weken met 2,5 uur per week les onder begeleiding,
  • 6 weken met 2 uur les per week onder begeleiding of
  • 12 weken met 1 uur les per week onder begeleiding.

In alle gevallen is dagelijks oefenen noodzakelijk. De lessen onder begeleiding zijn noodzakelijk voor controle van de werk- en zithouding, de motivatie en voortgangscontrole.

Niveau: beginner
Voorkennis: basiskennis Windows
Contacturen: 5 weken (x 2,5 uur), 6 weken (x 2 uur) of 12 weken (x 1 uur)
Start: wekelijks, individueel te volgen

Typecursus cursus blindtypen met tekstverwerken

Zoekt je een plaats op de arbeidsmarkt? Je leert typen volgens het 10 vinger blindsysteem, t/m 120 aanslagen per minuut. Afwisselend leer je tekstverwerken op het niveau van Word, module 1. Een afwisselende cursus dus, die je kunt afronden in 10 dagdelen van 2,5 uur. Naar keuze, 10 weken van 1 dagdeel of 5 weken van 2 dagdelen. Van het oefenprogramma krijgt je een licentie in eigendom, hiermee kun je ook thuis oefenen.

Niveau: beginner
Voorkennis: basiskennis Windows
Dagdelen: 10 (x 2,5 uur)
Start: wekelijks, individueel te volgen

Let op!
Deze cursus vraagt discipline en inzet, 30 – 60 minuten oefenen per dag!