071-3613969 info@argosnet.nl

Privé computerles online

Privéles online bij Argos Computertrainingen vanaf 1 april 2020.

Waar je ook bent, privéles online over alle onderwerpen van Windows en Microsoft Office is nu mogelijk. Een nieuwe manier van lesgeven, met een beveiligde verbinding, op je eigen computer. Stap voor stap worden de onderwerpen met je doorgenomen en worden de vaardigheden voorgedaan. Daarna herhaal je de vaardigheid waarbij de docent meekijkt. Dit is online begeleiding. Je krijgt (op papier) een goed leesbaar naslagwerk waarin alle onderwerpen nog eens duidelijk worden uitgelegd. Tijdens deze online les kunnen alle vragen worden gesteld.

Je krijgt gedegen ouderwets onderwijs van docent Dick Schaap. Natuurlijk is er voldoende tijd voor het stellen van vragen. Vragen worden met sprekende voorbeelden beantwoord.

Technische voorwaarden:

  • Je werkt op je eigen computer
  • er is een goedwerkende stabiele internetverbinding

Waarom privéles online?

Je hebt een duidelijk doel voor ogen. De les en oefeningen worden daarom afgestemd op jouw individuele vraag. Na je aanvraag nemen wij contact met je op om de inhoud van de les te bespreken en de les voor te bereiden. Er wordt altijd een gratis proefles van 10 minuten gegeven om de verbinding te controleren. Daarna wordt er een lesafspraak gemaakt. Je krijgt ook een naslag- werkboek toegestuurd waarin het onderwerp duidelijk wordt uitgelegd.

Tarief lesuren privé computerles online

Privéles onlineAantal lesurenTarief*
1€ 55,00
1,5€ 80,00
2€ 100,00
3€ 150,00
4€ 200,00
5€ 250,00
6€ 300,00

Privéles online  
Lesboek/naslagwerk
per onderwerp
Windows 10 € 22,50
Microsoft Office € 22,50
overige boeken op aanvraag
Aanvragen*Tarieven, per 1 januari 2021, voor particulieren vrijgesteld van BTW.
Voor bedrijven zijn de tarieven exclusief 21% BTW
Tarief is exclusief verzendkosten van het boek/naslagwerk