071-3613969 info@argosnet.nl

Staat uw vraag er niet bij?
Stel dan hier uw vraag!

[]
1 Step 1
contact / vraag
Aanhef
Voornaam(voorletters)
Naamachternaam
Telefoon
Mijn vraag of opmerking
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft

Veel gestelde vragen

Wat zijn de lesdagen en lestijden?

Cursussen zijn te volgen op de volgende lesdagen en lestijden:

  • maandagavond,
  • dinsdagochtend en -avond,
  • woensdagavond (alleen Apple cursussen)
  • donderdagochtend en -avond,
  • vrijdagochtend
  • zaterdag (uitsluitend dagcursus Mac OS X en of Photo / iMovie)
  • zondag (uitsluitend dagcursus Mac OS X en of Photo / iMovie)
De lestijden:

ochtendcursus: 09.00 tot 11.30 uur
avondcursus: 19.30 tot 22.00 uur
dagcursus: 09:00 tot 17:00 uur

Wat neem ik mee naar de cursus?

  • een pen, papier
  • een goed humeur
  • een USB- stick
De USB- Stick wordt gebruikt om oefenbestanden en uitgewerkte opdrachten op te slaan. Die kunt u dan ook meenemen naar huis of naar het werk. Een USB stick van 2 GB is ruim voldoende. Tip! Bij de Hema!

Kan ik mijn eigen laptop meenemen?

Natuurlijk kan dat! Door het volgen van een cursus op uw eigen notebook leert u ook uw eigen systeem goed kennen. Bovendien kunnen wij alle technische- en installatievragen over uw laptop beantwoorden.

Op mijn rekening staat geen BTW?

Onze opleidingen en cursussen vallen onder de beroepsopleidingen. Ze zijn vaak nodig zijn om in een beroep of functie te kunnen werken. Hierdoor zijn de opleidingen en cursussen voor particulieren vrijgesteld van de Omzetbelasting (BTW). BTW wordt dus niet op de rekening vermeld.

Bedrijven betalen wel 21% BTW over het factuurbedrag. Wanneer een bedrijf of instelling zelf is vrijgesteld van BTW, dan is facturatie zonder BTW mogelijk. Er is in dat geval een BTW correctie met een opslag van 10%.

Uitsluitend instellingen die zijn ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs mogen BTW vrij opleidingen verzorgen.

CRKBO_Instelling_116

Zijn deze studiekosten aftrekbaar van de inkomstenbelasting?

Ja, de studiekosten van Argos Computertrainingen zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Er is een drempelbedrag van € 250,00 en een maximum van € 15.000 voor alle gemaakte studiekosten in één fiscaal jaar.

Studiekostenregeling op de website van de belastingdienst: Studiekosten en de inkomstenbelasting

Hoe groot zijn de lesgroepen?

Een lesgroep bestaat bij ons uit maximaal 8 deelnemers. Zowel bij Windows-, Office- en Apple trainingen.

Wat is de studiebelasting?

De studiebelasting buiten de cursusuren is ongeveer 2,5 uur per gevolgd dagdeel. Volgt u een cursus gedurende 2 dagdelen per week, dan heeft u een studiebelasting van 5 uur om stof te herhalen en voor te bereiden.

Is het wel wat voor mij?

Het is voor ons moeilijk te beoordelen of het werken met computers of het volgen van een computercursus voor u geschikt is. Er zijn nu eenmaal grote verschillen in aanleg en vaardigheid. U kunt wel leren omgaan met een computer! De één doet het met plezier en de ander ziet het als een noodzakelijk kwaad. Vergelijk het maar met autorijden. Er zijn goede en slechte bestuurders. Er zijn ook mensen die liever het openbaar vervoer nemen. Heeft u het nooit geprobeerd, dan zult u het nooit weten!

Bovendien…, een proefles kost niets! Vraag hem direct aan!

proefles aanvragen

Hoe wordt er les gegeven?

Onze opleidingen/cursussen zijn, met uitzondering van de klassikale cursussen en enkele bedrijfstrainingen, gericht op zelfwerkzaamheid. Dit wil zeggen dat u zelfstandig werkt aan de hand van een speciaal voor dit onderwijs geschreven cursusboek. U wordt bij elk nieuw onderwerp stap-voor-stap door de programmatuur geloodst. De docent geeft, waar nodig, begeleiding en zorgt ervoor dat u op schema blijft. Elke module bestaat uit korte instructies met een uitleg en schermafbeeldingen. Onze lesboeken worden al jaren gebruikt door opleidingsinstituten en bedrijfsopleidingen. De reacties van de gebruikers zijn zeer positief. Helder taalgebruik maakt de opleidingen voor iedereen toegankelijk.

U bent dus niet afhankelijk van het tempo en het niveau van uw medecursisten!

Kan ik een les inhalen?

Het gebeurt iedereen wel eens. Afspraken gemaakt, en dan komt er toch nog wat tussen! Moet ik die les volgen, zo niet, ben ik die les dan kwijt?

Wij maken hier duidelijke afspraken over! Een gemiste les kunt u altijd inhalen, mits hierover tijdig een afspraak is gemaakt! Heeft u binnen de lestijd een module of cursus afgerond? Lestijd die over is kunt u gebruiken om aan een volgende module of cursus te beginnen. Voor alle duidelijkheid is dit nog na te lezen in de algemene (inschrijving) voorwaarden.

Inschrijvingsvoorwaarden