071-3613969 info@argosnet.nl
Dick Schaap

Dick Schaap

eigenaar, directeur

Dick Schaap is docent ICT en oud-docent informatica in het Voortgezet Onderwijs.  In 1998 is hij gestart met het bedrijf Argos Computertrainingen. Als consultant “dyslexie en ICT” is hij nog steeds verbonden aan het onderwijs in Zuid Holland.

Over Argos Computertrainingen

Een ICT opleider met een lange staat van dienst. In 1998 de eerste particuliere opleider met een erkenning van het Ministerie van Onderwijs voor ICT onderwijs aan docenten in het Basis- en Voorgezet Onderwijs. Nu, in 2019, een brede opleider voor het Onderwijs, Bedrijfsleven en Particulier. Specialist in Microsoft Office en Apple trainingen en UWV re-intergratietrajecten. Wij zijn ook gecertificeerd dyslexie ICT consultant voor het onderwijs in Zuid Holland.

Gevestigd in het hart van de Bollenstreek, het NH Congrescentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Argos Computertrainingen is een bij de overheid geregistreerd opleidingsinstituut en ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs. Hiermee wordt  aangegeven dat Argos Computertrainingen voldoet aan de richtlijnen van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NTRO) en de Vereniging van Opleidingsinstituten voor ICT (VOI), zie www.crkbo.nl. Dit betekent dat alle trainingen, opleidingen en cursussen vallen onder Europese richtlijn voor BTW vrijstelling. De audit (toets) voor inschrijving is afgenomen door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION).

Vertrouwlijkheid
Vanzelfsprekend is alle informatie die door klanten (werkgevers, cursisten) wordt verstrekt vertrouwelijk, deze informatie wordt niet met derden gedeeld.

Argos Computertrainingen is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs

Websites

www.argosnet.nl
www.macopleiding.nl
www.excelopleiding.nl
www.alexie.nl

Postadres

Argos Computertrainingen
Spoelhoren 19
2201VW Noordwijk
tel: 071-3613969
e-mail: info@argosnet.nl

Cursuslocatie

Argos Computertrainingen
NH Leeuwenhorst Congrescentrum
Langelaan 3
2211XT Noordwijkerhout
Telefoon: 071-3613969

Argos Computertrainingen

KvK Rijnland: 280 784 81
BTW: NL 0013 3572 4B58
Bank ING:
NL83 INGB 0007 9601 89