071-3613969 info@argosnet.nl

Klantbeoordelingen 2010

22 juni 2010
9-star
Op een leuke locatie en in een zeer goede sfeer heb ik bij Argos Computertrainingen de modules Basiscursus PC gebruik, Word 1, Excel 1, Outlook en PowerPoint afgerond.
Mijn doel was Excel en PowerPoint leren, maar ik ben blij dat ik toch met de basis ben begonnen. Waar ik vroeger een helpdesk voor nodig had los ik nu zelf op.
Excel en PowerPoint waren helemaal nieuw voor me, maar geweldig leuk om te leren. Ik ga thuis zeker verder met module 2 van Excel.
Dick bedankt voor de uitleg als ik toch vastgelopen was en voor het meedenken. Een leraar die gelijk de 1e les al even regelt dat je mee kunt reizen met een gezellige medecursist. Top! Het heeft me echt heel veel reistijd gescheeld.
Zoek je een cursus met begrijpelijk lesmateriaal en een zeer geduldige leraar geef je dan op bij Argos Computertrainingen.
Groetjes, Marion

M.E. Schniedewind

19 juni 2010
7-star
Gevolgd: Basiscursus PC, Word, Excel en Outlook.
Ik heb veel geleerd maar vond het tempo erg hoog liggen. Lesmateriaal is duidelijk. De begeleiding is prima. De sfeer is erg goed tijdens de lessen.
Dick bedankt voor al je hulp en zeker het geduld wat jij voor me had.
Vriendelijke groeten Myrna.

Myrna Snel

Noordwijkerhout

4 juni 2010
8-star
Basiscursus, Word 1, Excel 1, Outlook, PowerPoint.
Met veel plezier heb ik deze cursus gevolgd. In een ontspannen sfeer en met duidelijke uitleg in een heerlijk rustige omgeving. Aan te raden voor eenieder, jong of oud die meer met de PC wil doen.
Dick, mijn hartelijke dank voor de steun en vooral voor het . . . . geduld.
Walter van de Reep

Walter van de Reep

Hillegom

4 juni 2010
9-star
Introductie Office, Word 1&2, Excel 1, Outlook en Powerpoint.
Curcus is goed te doen. Boeken zijn makkelijk leesbaar. Heel fijn om zelf aan de slag te kunnen gaan.
De begeleiding van Dick was supper. Even vragen en hij kwam. De sfeer was supper relaxed. Echt een prima aanrader. Als je thuis het nodig doet, vlieg je door de boeken heen. Heel erg leuk om te doen. Ik zal het missen. Dick, het gaat je goed

Jantine Schoenmaker

Nieuw Vennep

4 juni 2010
9-star
Ik heb de cursus Outlook 2007, Word2007 module 1, PowerPoint 2007 en Excel 2007 module 1 gedaan.
Ik vond de cursus geweldig!
Het lesmateriaal is duidelijk omschreven. Je kunt heel veel zelf doen (ook thuis kun je door de simpele omschrijving en voorbeelden heel zelfstandig werken. Mocht je toch op iets “vastlopen”werd er door Dick op de cursus rustig uitgelegd hoe het wel moest. Al vroeg je het 10 x, het was Dick nooit te veel. Vond ook dat we een leuke, gezellig groep cursisten hadden. Dick, als ik nog een keer een cursus mag volgen dan weer bij Argos. Bedankt!

Ingrid Lagerveld

Noordwijk

3 juni 2010
8-star
Basiscursus PC gebruik, Word 2007 (1), Excel 2007 (1) en Outlook 2007.

Ik heb met plezier aan de cursus meegedaan.Ik heb er veel geleerd en het was heel relax.Als je iets niet begreep hoefde je het maar te vragen en het werd goed uitgelegd.Ik heb het als heel leuk ervaren.

Leny Warmerdam

Lisse

3 juni 2010
7-star
Excel 2007, module 1
Cursus boek,duidelijk en makkelijk omschreven daardoor goed werkbaar.Instap cursus laagdrempelig, cursus leider dick staat je altijd bij voor een handigheidje. Zelfstudie is nodig voor het beste resultaat. Persoonlijk heb ik deze cursus als positief ervaren en kan ik er verder mee. Succes

Marcel Bremmer

Bentfield Hillegom

27 mei 2010
9-star
Ik heb de afgelopen maanden de cursus Introductie PC, Word 1 (2007) en Content Management Systeem (website bouwen met Joomla) gevolgd. Het is me zeer goed bevallen, er heerst een goede sfeer en je kunt je eigen tempo bepalen. Ik heb veel opgestoken van de cursussen en heb met de hulp van Dick een hele mooie website gekregen: www.detaalstylist.nl. Dick, bedankt voor je hulp, advies en geduld! Voor een volgende cursus kom ik zeker weer terug bij Argos.
Hartelijke groeten van Angélique

Angelique Nieuwenhuizen

De Taalsylist Hillegom

18 mei 2010
8-star
Ik heb de cursussen introductie P.C., Word module 1, Excel module 1 en
Power Point gevolgd.
De boeken zijn heel duidelijk, waardoor je goed zelfstandig kan werken, maar loop je vast dan is Dick er om je weer op weg te helpen. Ik ben zeer tevreden over Argos Computertrainingen.
Dick bedankt, ik heb het met plezier gedaan.

Yvonne van Kooperen

Noordwijk

18 mei 2010
10-star
Ik heb de cursussen Excel module 1+2, Word module 1+2, Outlook en Powerpoint gedaan. Ik heb veel geleerd, en de boeken waar je mee werkt zijn overzichtelijk en duidelijk. Ik raad iedereen aan om bij Argos een cursus te gaan doen.

Dick nog bedankt, ik vond het erg gezellig.

Chantal van der Wilden

Voorhout

9 mei 2010
10-star
Goed overzichtelijke typcursus gevolgd, ben heel tevreden!

Linda Sprink

Lisse

25 april 2010
8-star
Cursus Outlook. Eindelijk begrijp ik alle opties in Outlook. Het was een leuke cursus, in eigen tempo gevolgd.

G. de Bruin

AKZO Sassenheim

19 april 2010

Een goede computercurses volgen, bij voorkeur in de Bollenstreek, was mijn streven en dat is zeker geslaagd! Via het UWV kon ik de cursussen Excel (module 1), Outlook en PowerPoint volgen. Dick is een goede docent, flexibel en gastvrij. Argos Computertrainingen is zeker aan te raden!

Bedankt!

Iris

Noordwijkerhout

12 april 2010
9-star
Ik heb de cursus Typen en Word gevolgd. Ik heb dit op een zeer prettige manier geleerd en heb hierdoor de baan van mijn dromen gevonden. Misschien dat ik in de toekomst nog een cursus doe. Dus bij deze, het is zeker aan te raden om jezelf te ontwikkelen!!

Groetjes Debbie

Ps. Bedankt, Dick!

Debbie van Egmond

Rijnsburg

1 april 2010

In een prettige en ongedwongen sfeer o.l.v Dick Schaap heb ik enorm veel geleerd wat betreft computervaardigheid.Ik hoop hiermee mijn voordeel te kunnen doen wat betreft ,, het vinden van een mooie job. Iedereen bedankt die dit mogelijk heeft gemaakt, VAN HARTE AANBEVOLEN

Dick bedankt.

Ton Helders

Katwijk (Kattuk)