071-3613969 info@argosnet.nl

Klantbeoordelingen 2010-2011

14 maart 2011 Excel 1 & 2

Vond de cursus leuk, maar de tijd 9 weken is te weinig voor excel 1 en 2. Thuis wel aan gewerkt, maar als je het niet begrijpt is er niemand die je kan helpen. De cursus is er op gericht dat je zeker 2 uur per dag thuis ook werkt, anders krijg je binnen 9 weken de twee boeken niet uit. Dit vind ik jammer, want ik heb wel voor excel 1 en 2 betaald. De sfeer is leuk.

Elly Mohy el Dine

5 februari 2011
8-star
Van Microsoft Office 2003 heb ik de cursus Word 1 & 2 & 3, Excel 1 & 2, Outlook, PowerPoint en typen 120 gevolgd. Dat ik al deze modules onder de begeleiding van Dick Schaap heb gevolgd, zegt op zich al dat het mij goed is bevallen. De sfeer is gemoedelijk en de omgeving is prettig om in te leren. Wanneer iemand mij vraagt waar een computer cursus te gaan volgen, zal ik zeker Argos Computertrainingen in Noordwijkerhout aanbevelen.

Lisette van Wees

Noordwijkerhout

18 januari 2011, cursus typen
8-star
Ik heb de cursus blind typen gevolgd. Het is geen gemakkelijke cursus en ik heb aardig wat frustratie momenten gehad. Maar met wat doorzettingsvermogen en ook de nodige rust mag het resultaat er wezen. Ik hoef niet meer op of neer te kijken om mijn teksten te typen en het scheelt heel veel tijd. Een aanrader voor iedereen die veel tijd achter de computer doorbrengt en daar veel bij moet typen!

Vicky Verbeek

6 januari 2011
9-star
In 10 lessen Word deel 1, Excel deel 1 en Powerpoint gedaan. Misschien wat ver van huis, maar ik heb daar geen spijt van.
Prima, rustige werkomgeving, duidelijke uitleg bij vragen en lekker in je eigen tempo.

Een aanrader!

Martijn van Nimwegen

Gemini Ziekenhuis Den Helder

24 november 2010, introductie PC gebruik met Office
8-star
Introductiecurcis gedaan. Ik heb veel geleerd in 8 lessen, ik weet nu tenminste wat ik aan het doen ben. Het word op een rustige manier uitgelegd indien nodig. Het is ook een mooie lokatie.

P. van der Zwet

Lisse

7 oktober 2010
8-star
Ik heb de volgende cursussen gevolgd: Windows 7 module 1 en 2, Word module 1, Excel module 1, Acces module 1, Outlook en Powerpoint. Mijn computerkennis is helemaal opgefrist en zeker ook uitgebreid. Het lesmateriaal werk erg prettig en de begeleiding is helemaal top.

Dallea van Oyen

Work2Work Lisse

5 oktober 2010, 2 daagse (Top) training Excel
9-star
Top cursus! Goede begeleiding, heel veel geleerd en alles prima geregeld. Het hotel is super, heerlijk gegeten en geslapen. Wij gaan op naar de volgende cursus!

Fanny van Zundert

Ministerie van Verkeer en Waterstaat

5 oktober 2010, Top cursus Excel
9-star
De inhoud en tempo van de cursus is helemaal top! De begeleiding is perfect. Verblijf in het hotel is ook prima geregeld, lunch en diner is super!

Jo-Ann Partowihono

Ministerie van Verkeer en Waterstaat

4 oktober 2010, 2 daagse training Excel
9-star
Prima cursus, hoog tempo, klantgericht en veel geleerd in korte tijd.

Iris Kindt

StOEH Amsterdam

4 oktober 2010, 2 daagse training Excel
8-star
In oktober 2009 heb ik met een tweetal collega’s de Topcursus Excel gevolgd. De inhoud was zeer duidelijk en de begeleiding erg prettig. Wij hebben deze cursus als zeer positief ervaren. Locatie is zeer goed te bereiken en lunch en diner waren goed verzorgd.

Rijacco Hoogendoorn

Mechanisatie Haarlemmermeer

17 augustus 2010, Excel module 1
8-star
Duidelijk trainings boek en goede begeleiding. Cursus is volgens mij voor iedereen goed te doen.
Bedankt!

Annuska Broekhof

SJWB Noordwijk

14 juli 2010, basiscursus PG gebruik
8-star
Ik heb de basiscursus pc gedaan.
De cursus is goed bevallen en maak nu regelmatig gebruik van onze pc.
Hartelijk dank voor deze leerzame cursus.

met vr. groeten
Heiman v.d. Wildt

H. van der Wildt

Noordwijk

7 juli 2010
10-star
Ik heb het ervaren als een leerzame cursus,en een geweldige docent.
ben nog regelmatig er mee bezig om de lesstof op peil te houden.
Eigenlijk een aanrader voor iedereen die van computeren een hobby wil maken in plaats van een ergernis.
Alle lof voor één man: Dick Schaap. Bedankt Dick! het was een fijne en leerzame tijd.

Alfred Wessel

Work2Work en UWV

27 juni 2010, Word, Excel en PowerPoint
8-star
Je hebt een kluif aan mij gehad, maar door jouw geduld en kennis, kan ik nu redelijk uit de voeten met PowerPoint, Word en (iets minder) Excel. Ik zal proberen te blijven oefenen.

O. Klein

OBS het Bolwerk Sassenheim

23 juni 2010, typecursus
10-star
Hallo, ik heb een cursus typen gedaan. Omdat ik veel te lang zat te zoeken naar een letter, als ik iets wilde schrijven. Gezocht naar een typecursus, en zo kwam ik bij Argos terecht. Leuke sfeer,goede les, lekkere koffie, tijden die jou uit komen. Binnen anderhalve maand mijn typediploma gehaald, geweldig. Dick heel erg bedankt.

P. Staring

Lisse