071-3613969 info@argosnet.nl

Voor mij een duidelijke cursus. Ik heb er tijdens mijn werk echt iets aan. Verder werd de cursus duidelijk en ontspannen gegeven.

Adrie Rijnsburger

Woon- Zorgcentrum Groot Hoogwaak

Cursus Word tekstverwerken

cursus Word 2013 tekstverwerken

Wil je beter leren tekstverwerken? Met de cursus Word van Argos Computertrainingen leer je snel en efficiënt een foutloze tekst maken. Microsoft Word is op dit moment het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. 95% van alle documenten wordt in Word gemaakt. Wil je dit programma op professionele wijze onder de knie krijgen? Schrijf je dan in voor een cursus Word. Na afloop van deze cursus ben je in staat om zelfstandig met het tekstverwerkingsprogramma Word om te gaan. Onze modules geven mogelijkheden voor de beginnende en (ver)gevorderde gebruiker.

Een cursus Word is mogelijk in Office 2016 en 2019 (Office 365)

Cursus Microsoft Word module 1

cursus Word 2013 tekstverwerken

Een cursus Word, over de basis van het tekstverwerken. Na deze cursus kun je brieven en rapporten schrijven en afdrukken. Je bent in staat om met verschillende lettertypen en opmaakstijlen te werken. Wil je verdieping in de stof? Na deze module ga je verder als gevorderde cursist met de module 2.

Niveau: beginner
Voorkennis: Windows 10
Lesuren: 6 (per lesuur af te spreken)
Start: wekelijks, als privéles online

Cursus Microsoft Word module 2

cursus Word 2013 tekstverwerken

De meer geavanceerde mogelijkheden van Microsoft Word komen in beeld.  In deze cursus Word leer je het gebruik en toepassen van opmaakprofielen en het ontwerpen van formulieren en sjablonen. Je werkt met autotekst-fragmenten, kolommen, tabellen, kop- en voetteksten. Ook wordt het samenvoegen behandeld, dat is het geautomatiseerd invoegen van adres- en/of andere gegevens in brieven of rapporten.

Niveau: gevorderd
Voorkennis: Windows, Word module 1
Lesuren: 4 (per lesuur af te spreken)
Start: wekelijks, alleen nog als privéles online