071-3613969 info@argosnet.nl
Een prettige manier van les krijgen/volgen.Ontspannen omgeving niet te grote groep dus voldoende aandacht aan de cursist met vragen. Dick neemt er de tijd voor met goede uitleg en geduld.Langs deze weg raad ik een ieder aan (ook bedrijven) om een cursus te volgen ik wil Dick bedanken voor zijn inzet. De Koffie is ook lekker.
Huig van den Oever

Katwijk

Cursus Microsoft PowerPoint, presenteren

Cursus MIcrosoft PowerPoint

 

Maak met PowerPoint een boeiende presentatie. Je kunt presentaties tot leven wekken door het toepassen van allerlei animatie- en multimedia- effecten.  Kies daarbij uit duizenden multimedia-items, zoals afbeeldingen, geluiden, foto’s en animaties. Wil je een lezing verduidelijken of een product verkopen? Na het volgen van de cursus Microsoft PowerPoint kan je dit snel en professioneel d.m.v. beeld en/of geluid. Een automatisch lopende diavoorstelling op de PC of streamen is dan kinderspel.

De cursus PowerPoint is mogelijk in versie 2016, 2019 (office 365)

Cursus PowerPoint

In deze cursus Microsoft PowerPoint leer je presentaties ontwerpen, het diamodel maken en wijzigen en werken met achtergronden en kleurovergangen. Verder het toepassen van animatie-effecten, illustraties, figuren en tekenen. Natuurlijk mogen bij presentaties de grafieken en organogrammen niet ontbreken.

 

Niveau: beginner
Voorkennis: Windows 10
Lesuren: 6 (per lesuur af te spreken)
Start: wekelijks, uitsluitend als privéles online