071-3613969 info@argosnet.nl
Op een relaxte manier introductie pc office 2010 mogen ervaren, zonder stress maar wel met een duidelijke vooruitgang. Fijne les omgeving en vriendelijke mede cursisten en natuurlijk Dick.
Prettige vakantie, en bedankt.
Aad Westerbos

Zoetermeer

Cursus Microsoft Access, database beheer

Access_2013_Logo

In een database (gegevensbank) worden gegevens verzameld en opgeslagen. Deze gegevens of combinaties van gegevens kunnen met behulp van Query’s (zoekopdrachten) worden teruggehaald. Je leert in deze cursus Access een database ontwerpen en onderhouden. Denk hierbij aan een eenvoudig adressenbestand tot en een personeelsbestand van een bedrijf met meer dan 1000 werknemers. Ook voorraadbeheer en facturatie behoren tot de mogelijkheden.

De cursus Microsoft Access is mogelijk in Office 2016 en 2019 (Office 365)

Cursus Access module 1

In module 1 van de cursus Microsoft Access wordt de nadruk gelegd op de basisvaardigheden zoals het ontwerpen en de opmaak van tabellen. De gegevens invoeren en afdrukken. Het werken met kolommen en rijen, sorteren, zoeken en indexeren. Het werken met Query ‘s en het etiketten maken. Als levendig voorbeeld werk je met een personeelsbestand van een im- en exportbedrijf en de biervoorraad van een Belgische bierbrouwer.

Niveau: beginner
Voorkennis: Windows module 1
Lesuren: 6 (per lesuur af te spreken)
Start: wekelijks, alleen nog als privéles online

Cursus Access module 2

In module 2 van de cursus Microsoft Access wordt uitgebreid ingegaan op de verschillende vormen van query’s en de helpfunctie van Access. Verder komt het ontwerpen, gebruiken en aanpassen van formulieren en rapporten aan de orde.

Niveau: gevorderd
Voorkennis: Access module 1
Lesuren: 6 (per lesuur af te spreken)
Start: wekelijks, alleen nog als privéles online