Cursus Excel Leiden Bollenstreek

De cursus Excel Leiden Bollenstreek krijgt 10 van 10 punten!
Ik heb de Cursus Excel 2013 module 1 en 2 gevolgd.
Voor mij was het een ‘opfriscursus’ maar heb er heel veel aangehad omdat ik veel dingen alweer ‘vergeten’ was. De onderlinge sfeer met medecursisten is uitstekend, heel goed dat er een koffiepauze is!
Het is ook heel fijn dat je de cursusboeken meekrijgt zodat je altijd weer terug kunt lezen.
Ik kan een ieder Argos aanraden!

José Ruiter Noordwijkerhout

Van Egmond Architecten Noordwijk

Argos Computertrainingen is gevestigd in het hart van de Bollenstreek, in het NH Leeuwenhorst Congrescentrum in Noordwijkerhout. Makkelijk bereikbaar met voldoende gratis (overdekte) parkeerplaatsen. De perfecte locatie voor een cursus Excel.

Cursus Excel Leiden Bollenstreek

Voor een cursus Excel Leiden Bollenstreek is er maar één adres, en dat is bij Argos Computer Trainingen in het NH Leeuwenhorst Congrescentrum in Noordwijkerhout. Een oerdegelijke cursus waarbij je in 5 of 9 dagdelen effectief met Excel leert werken.

Excel is een spreadsheet, een rekenblad waarin gegevens kunnen worden opgeslagen, bewerkt en/of tot presentatiemateriaal verwerkt. Excel kan bewerkingen op efficiënte wijze uitvoeren. het programma is zeer geschikt voor het maken van simpele en ingewikkelde berekeningen (bijvoorbeeld voor de boekhouding), het bijhouden van adressenlijsten, urenstatistieken (bijvoorbeeld voor projectadministratie), grafieken en modellen (bijvoorbeeld voor het presenteren van de jaarcijfers), etc.

Excel leer je alleen maar door er mee te werken en dat is juist de kracht van de Cursus Excel Leiden Bollenstreek. Praktijkgericht met korte opdrachten voor berekeningen en het werken met formules. Ook het werken met adres- personeels- en ledenlijsten waarbij sorteren, filteren belangrijke onderwerpen zijn.

De kracht van de Cursus Excel Leiden Bollenstreek

  • praktijkgericht
  • 2 modules, basis en gevorderd
  • 5 en of 4 dagdelen
  • overdag of ’s avonds te volgen
  • een docent met passie voor kennisoverdracht

 

Meer weten over de cursus Excel Leiden Bollenstreek?