071-3613969 info@argosnet.nl

Naar excelopleiding.nl

Wil je meer weten over deze 2 daagse cursus Excel? Klik dan door naar onze website www.excelopleiding.nl. Daar vind je nog meer informatie over deze cursus, de inhoud en de cursusplanning.

Cursus Excel 2 dagen in het Congrescentrum Leeuwenhorst Noordwijkerhout

 

Helaas is deze cursus vanaf 1 januari 2020 niet meer mogelijk!

Regelmatig organiseert Argos Computertrainingen een 2 daagse cursus Excel in het Congrescentrum Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Deze cursus Excel wordt door de deelnemers erg enthousiast ontvangen. Gemiddelde beoordeeld met een 8.5. Daar zijn wij ontzettend trots op! Deelnemers komen van kleine en grote bedrijven als AKZO, Rabobank, Ministeries, Onderwijs en Universiteit.

Je krijgt gedegen ouderwets onderwijs van top docent Dick Schaap. Er is ruimte voor eigen werkzaamheid en het volgen van uw eigen tempo. Natuurlijk is er voldoende tijd voor het stellen van vragen. Vragen worden met sprekende voorbeelden beantwoord.

Deze cursus Excel is een ontdekkingsreis door het prachtige programma Excel! Het ontdekken van de mogelijkheden en toepassingen maken u direct enthousiast. Na de cursus kun je snel met praktische toepassingen aan de slag.

De kleine lesgroep van maximaal 8 deelnemers zorgt voor een goede werksfeer. Cursisten vormen een binnen de kortste tijd een hechte groep. Gezellige koffiepauzes en een uitstekende lunch in het restaurant Sabor maken van deze cursus een compleet geheel!

De 2 daagse cursus Excel kan ook worden gegeven aan een (bedrijfs)groep van minimaal 5 deelnemers. Maak daarvoor snel een afspraak. Mail ons of bel direct naar 071-3613969. Bij een eigen lesgroep is de planning helemaal vrij zolang het maar 2 aansluitende dagen zijn. Een overnachting in het congreshotel is natuurlijk mogelijk.

Deze cursus Excel is geschikt voor alle beginnende Excel gebruikers. Maar ook voor deelnemers die zichzelf Excel hebben aangeleerd. De basis van Excel heeft heel veel handige mogelijkheden die je anders nooit leert gebruiken. Cursisten komen na de eerste ochtend al tot de conclusie dat er maar is aangemodderd in dit handige programma!