Ik heb de individuele cursus iMovie gevolgd, op 2 vrijdagochtenden. Verbazingwekkend wat ik na 1 sessie al kon maken. Een heel goede uitleg dus. Wat ik fijn vond is dat ik mijn eigen tempo kon aanhouden.De handleiding die ik ontving is erg duidelijk. Leuke locatie; naar Noordwijkerhout rijden voelt alsof je onderweg bent naar een dagje strand.
Mooie apparatuur ook; ik werkte op een van de vele iMacs. Relaxte sfeer. Goed parkeren. Goeie prijs.
Al met al heel waardevol.
Banoyi Zuma

Leiden

 Apple cursus Photo en iMovie

Apple cursus Photo Apple cursus iMovie

Foto’s bewerken en presenteren, films monteren en delen, het is nu makkelijker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. De 2 nieuwe app’s van Apple, Photo en iMovie, geven jouw creativiteit ruim baan! Foto’s zijn nu nog makkelijker te bewerken en onder te brengen in albums of in voorstellingen en vervolgens te delen via alle media zoals iCloud fotodeling, Twitter, Facebook en Airdrop. Met iMovie komen al jouw filmopnamen perfect tot hun recht. Deel je film met de wereld of publiceer hem in je eigen iMovie Theater. iMovie is het programma waarmee je video-opnamen omzet naar prachtige films.

Apple cursus Photo

In de Apple cursus Photo leer je in twee dagdelen alles over foto’s importeren, bewerken, organiseren en delen. Je leert een foto op diverse manieren bewerken zonder dat het origineel verloren gaat. Photo maakt vertonen en verspreiden van digitale foto’s heel divers: van diavoorstelling tot fotoboek. Je staat versteld van de eenvoud van Apple Photo en de geweldige resultaten die je behaalt. Photo heeft nieuwe functies voor gezichtsherkenning en het groeperen van foto’s op locatie. Ook is het delen van foto’s uit de iCloud bibliotheek mogelijk, zonder het programma te verlaten.
Thuis kun je direct aan de slag, want tijdens de cursus Photo werk je met eigen foto’s. Wil je deze praktische training volgen op je eigen Macbook? Geen probleem!

Niveau: starter
Voorkennis: Mac OS X
Cursusduur 2 dagdelen

Apple cursus iMovie

In deze cursus iMovie leer je alles over het bewerken en monteren van video-opnamen. Je regisseert en monteert films die vermaken, verbazen én ontroeren. In iMovie importeer en bewaar je alle videobeelden overzichtelijk in de gebeurtenisbibliotheek. Hier kun je videobeelden bekijken, ordenen of beoordelen. Leer alles over Apple iMovie, zoals audiobewerking, toevoegen van effecten en werken met titels en thema’s.
Thuis kun je direct aan de slag, want tijdens de cursus werkt je met eigen videomateriaal of je werkt met ons cursusmateriaal. Wilt je de praktische training volgen op je eigen Macbook? Geen probleem!

Niveau: starter
Voorkennis: Mac OS X
Cursusduur 2 dagdelen

Dagcursus Photo iMovie

Argos Computertrainingen organiseert op verzoek van cursisten een hele zaterdag of zondag werken met foto’s en video in Apple Photo en iMovie. Deze praktijkgerichte training biedt extra diepgang. Je leert alles over de vele mogelijkheden van beide programma’s. De cursisten die deze eendaagse cursus volgen, werken met eigen foto- of filmmateriaal.

In de ochtend worden de mogelijkheden van Apple Photo en iMovie klassikaal behandeld. Onder begeleiding importeer en bewerk je uw eigen materiaal: foto’s, video en muziek. Uiteraard worden ook al je vragen beantwoord. In het middagprogramma werkt je zelf aan projecten in Photo en/of iMovie.

Niveau: starter
Voorkennis: Mac OS X
Cursusduur: 1 dag (09:00 – 17:00 uur)

Cursus Photo of iMovie?

Voor de beste Apple cursus van Nederland schrijf je in op onze website MacOpleiding.nl. Daar vind je ook alle informatie over data en lestijden.

 

Naar MacOpleiding.nl