071-3613969 info@argosnet.nl
Ik heb de cursus Mac OS X gedaan aangevuld met iLife.
Als je na jaren Windows gebruik overstapt naar Appel dan is het wel fijn als iemand je bij de verschillen helpt en je vragen toelicht.
Fijne omgeving en een welkomen aanvulling op je overstap tussen de twee besturing systemen ook het cursus materiaal is duidelijk. Een aanrader.

Groetjes Adri.

Adri Mingaars

Vlaardingen

Apple cursus iWork, Pages, Numbers, Keynote.

cursus Pages, Numbers en Keynote

Waarom veel geld uitgeven aan een Officeprogramma als Apple iWork hetzelfde kan voor veel minder geld. Tijdens de opleiding iWork leer je werken met de drie gebruiksvriendelijke programma’s uit iWork: Pages, Numbers en Keynote. Je maakt hiermee in een handomdraai documenten, spreadsheets en presentaties. Deze praktische cursus duurt per onderdeel 2 dagdelen. Kennis van Mac OS X is vereist.

Apple cursus Pages

Cursus Pages

Pages is het tekstverwerkingsprogramma van iWork. Hierin schrijft je brieven, rapporten, notulen en verslagen. Pages heeft uitgebreide opmaakfuncties. Daarmee produceer je aantrekkelijk uitziende nieuwsbrieven, werkstukken en brochures. Met gegevens uit Adresboek of Numbers maakt u eenvoudig gepersonaliseerde brieven. In de cursus Pages leert je de tekst bewerken, documenten opmaken en werken met objecten (afbeeldingen, vormen en media).

Niveau: beginner
Voorkennis: Mac OS X
Cursusduur: 2 dagdelen

Apple cursus Numbers

Cursus Numbers

Numbers is het spreadsheetprogramma of rekenblad van Apple iWork. In Numbers maak je werkbladen waarop berekeningen worden uitgevoerd. Gegevens kunnen in grafieken (diagrammen) worden weergegeven. Op een flexibel werkvlak kun je informatie snel anders ordenen, de afmetingen van kolommen wijzigen en kolommen toevoegen. Dit allemaal zonder de indeling van je spreadsheet te verstoren. In de cursus Numbers leer je werken met cellen en tabellen, formules en functies. Natuurlijk komt ook het presenteren van cijfers in prachtige diagrammen aan de orde.

Niveau: beginner
Voorkennis: Mac OS X
Cursusduur: 2 dagdelen

Apple cursus Keynote

Cursus Keynote

Keynote is het presentatieprogramma van Apple iWork. Je gebruikt de thema’s van Keynote om met teksteffecten, overgangen en animaties een stijlvolle presentatie in elkaar te zetten. Geef zelf een presentatie of neem een presentatie op met een commentaarstem en laat die zelfstandig draaien. In de cursus Keynote leer je een presentatie samenstellen door het toevoegen en ordenen van dia’s met afbeeldingen, vormen en media. Op al deze onderdelen leer je animaties en verplaatsingen toepassen.

Niveau: beginner
Voorkennis: Mac OS X
Cursusduur: 2 dagdelen

Cursus iWork volgen?

Voor de beste Apple cursus van Nederland schrijf je in op onze website MacOpleiding.nl. Daar vind je ook alle informatie over data en lestijden.

 

Naar MacOpleiding.nl