071-3613969 info@argosnet.nl
Goede kennismakingscursus met dito deskundige begeleiding. Didactisch goed. Tiptop accommodatie met zeer ontspannen sfeer.
M. van Spronsen

Hillegom

Apple cursus iPad iPhone

Apple cursus iPhoneApple cursus iPad

De populaire iPad en iPhone draaien allebei op het bekende besturingssysteem IOS(8), de meest uitgebreide versie ooit. Door de iCloud integratie gaat er een nieuwe wereld van informatie ontvangen en delen voor je open. Tijdens beide cursussen wordt er daarom ook aandacht gegeven aan de (iCloud) instellingen van je iPhone of iPad. Begrijpelijke taal en heldere uitleg staan aan de basis van deze cursussen.

Apple cursus iPad

De iPad is als tablet computer niet meer weg te denken uit ons leven. Voor bedrijven en consumenten is de iPad hét communicatiemedium geworden. In deze praktische Apple cursus leert u de iPad optimaal gebruiken.
Deze training is bedoeld voor iPad gebruikers die graag alles uit hun tablet willen halen en er efficiënt op willen werken. De specifieke Apple vaardigheden en instellingen kunnen nog wel eens een struikelblok vormen. Argos Computertrainingen verzorgt daarom deze praktische cursus. In slechts twee dagdelen leert u alle in’s en out’s van uw iPad. U volgt de cursus op uw eigen iPad (mini).

Niveau: starter
Voorkennis: geen
Cursusduur: 2 dagdelen

Apple cursus iPhone

De iPhone is een zeer populaire smartphone, waar we bijna niet meer buiten kunnen. We gebruiken de smartphone de hele dag door. Eigenlijk is de iPhone een iPad in het klein, met extra telefoonfuncties. De cursus iPhone is daarom gelijk aan de cursus voor de iPad met als extra het onderdeel telefoonfuncties.
De specifieke Apple vaardigheden en instellingen kunnen nog wel eens een struikelblok vormen voor de iPhone gebruikers. Wilt u alles uit uw iPhone halen en het toestel efficiënt leren gebruiken? Volg dan de praktijkgerichte cursus iPhone bij MacOpleiding.nl. In slechts twee dagdelen leert u omgaan met de iPhone. U volgt de cursus op uw eigen iPhone.

Niveau: starter
Voorkennis: geen
Cursusduur: 2 dagdelen

De cursus iPad is mij goed bevallen. Het begin was lastig. De start zie ik dan ook liever klassikaal. Het was even wennen aan het zelfstandig werken maar een prettig te lezen lesboek en uitstekende begeleiding maken veel goed.
Margriet Boelen

Alphen

Dan toch maar een cursus?

Voor de beste Apple cursus van Nederland schrijf je in op onze website MacOpleiding.nl. Daar vind je ook alle informatie over data en lestijden.

 

Naar MacOpleiding.nl