Apple cursus MacOS

Mac OS X Yosemite

In de Apple cursus MacOS leren cursisten omgaan met de Mac computer. Deze Apple cursus MacOS neemt je mee op ontdekkingsreis door het prachtige intuïtieve besturingssysteem MacOS. Dit programma draait op alle Apple computers.
MacOS is het besturingssysteem van Apple, speciaal ontworpen voor Mac computers. Apple maakt ook varianten van dit systeem voor andere apparaten, zoals de iPhone, iPad en iPod Touch. Het volledig geïntegreerde systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook vrij van virussen en ander ongemak. Doordat hard- en software door hetzelfde bedrijf worden gemaakt, werkt alles perfect samen.

Apple cursus MacOS (dagcursus)

Argos Computertrainingen krijgt uit het hele land vragen over de Apple opleidingen. Zo is er behoefte aan eendaagse trainingen, bijvoorbeeld op zaterdag of zondag. Wij komen hieraan tegemoet door Apple cursussen van één dag aan te bieden. Eén dag intensief werken met Apple MacOS!
Wil je een Apple cursus van één dag volgen? Teken dan nu in. Een (voor)overnachting in het NH Leeuwenhorst Congrescentrum in Noordwijkerhout is mogelijk.

Let op! Het is een intensieve dag, je bent voldoende vaardig op een Windows computer!

Cursus: Apple MacOS
Niveau: starter, maar met voldoende vaardigheid op een Windows computer.
Cursusduur: 1 dag (09:00 – 17:00 uur)

Apple cursus MacOS (avond)

Tijdens deze klassikale Apple cursus MacOS leer je in 4 avonden met de Apple computer omgaan. Je navigeert letterlijk door het prachtige intuïtieve systeem. Er is tijdens deze cursus voldoende tijd en ruimte om te oefenen en thuis vragen voor te bereiden. De cursus wordt gegeven op 4 avonden in 4 achtereenvolgende weken.

Cursus: Apple MacOS
Niveau: starter
Cursusduur: 4 avonden

 

Apple cursus MacOS (individueel)

Bij de individuele cursus werkt de cursist zelfstandig uit het lesboek. De cursist bepaalt zelf, of in overleg met de docent, de onderwerpen waarmee hij aan de slag gaat. Zo hoeft de cursist het lesboek dus niet op de voet te volgen. Per onderwerp geeft de docent uitleg en worden oefeningen voorgedaan. Is de lesstof niet duidelijk of zijn er vragen, dan krijgt de cursist hulp en uitleg. Bij de individuele cursus zijn ook cursisten aanwezig die een cursus Windows, Microsoft Office, iLife of iWork volgen. Deze cursus wordt gegeven op 4 afzonderlijke dagdelen in 4 weken, er is dus voldoende tijd om thuis te oefenen.

Cursus: Apple MacOS
Niveau: starter
Cursusduur: 4 dagdelen, ‘s ochtends, of  ‘s avonds

Prettige kleine groep met goede persoonlijke aandacht. Duidelijke uitleg gericht op de klant. Locatie goed.
Paul ten Dam

Roden

Fijne compacte cursus welke voor mij zeer effectief was. Ik besef dat ik de afgelopen jaren veel heb zitten modderen. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd.
Wil Spaans

Almere

Prima uitleg, prima locatie, kortom een prima welbestede dag.
Stef den Daas

IJsselstein

Ook een Apple ontdekkingsreis?

Voor de beste Apple cursus van Nederland schrijf je in op onze website MacOpleiding.nl.
Daar vind je ook alle informatie over data en lestijden.

 

Naar MacOpleiding.nl