Basiscursus PC gebruik. Wij kwamen niets wetende van de computer hier. Wij hebben nu veel geleerd en zijn niet meer bang om een toets aan te slaan. Dick bedankt namens ons twee.
Groetjes Ton en Lia.

Ton en Lia Broekhof

Noordwijkerhout

Cursus Windows 7

Een cursus Windows 7 voor beginnende computergebruikers. Windows 7 is tot nu toe het meest gebruikte besturingssysteem van Microsoft. Vooral in bedrijven is deze versie nog steeds actueel. Ben je op zoek naar een baan? Dan is kennis van Windows 7 echt nodig! Maar ook voor de particuliere gebruiker opent deze cursus nieuwe en verrassende mogelijkheden

Cursus Windows 7

Windows7

De cursus Windows 7 is voor starters die nooit eerder hebben gewerkt op een computer of laptop. Beginnershandelingen zoals het aanzetten van de pc of laptop en het gebruik van de muis of het touchpad worden je stap voor stap aangeleerd. Je leert hoe je programma’s start en afsluit en bestanden opent en opslaat. Ook maak je kennis met internet en e-mail. Tijdens deze cursus voert je direct alle instructies uit op de lescomputer of op je eigen laptop, want die kun je meenemen naar de cursus. Stap voor stap leer je hoe je de handelingen moet uitvoeren. Zo doe je in je eigen tempo alle benodigde basiskennis en vaardigheden op voor het werken met Windows 7.

Niveau: beginner
Voorkennis: geen
Dagdelen: 6 (x 2,5 uur)
Start: wekelijks, individueel te volgen