071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordelingen Microsoft cursussen 2010

Volgende >

24 november 2010
Waardering 8 van 10 punten
Introductiecurcis gedaan. Ik heb veel geleerd in 8 lessen, ik weet nu tenminste wat ik aan het doen ben.
Het word op een rustige manier uitgelegd indien nodig. Het is ook een mooie lokatie.

P. van der Zwet

Lisse

7 oktober 2010
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de volgende cursussen gevolgd: Windows 7 module 1 en 2, Word module 1, Excel module 1, Acces module 1, Outlook en Powerpoint. Mijn computerkennis is helemaal opgefrist en zeker ook uitgebreid. Het lesmateriaal werk erg prettig en de begeleiding is helemaal top.

Dallea van Oyen

Work 2 Work Lisse

5 oktober 2010
Waardering 9 van 10 punten
De inhoud en tempo van de cursus is helemaal top! De begeleiding is perfect. Verblijf in het hotel is ook prima geregeld, lunch en diner is super!

Jo-Ann Partowihono

Ministerie van Verkeer en Waterstaat

5 oktober 2010
Waardering 9 van 10 punten
Top cursus! Goede begeleiding, heel veel geleerd en alles prima geregeld. Het hotel is super, heerlijk gegeten en geslapen. Wij gaan op naar de volgende cursus!

Fanny van Zundert

Ministerie van Verkeer en Waterstaat

4 oktober 2010
Waardering 9 van 10 punten
Prima cursus, hoog tempo, klantgericht en veel geleerd in korte tijd.

Iris Kindt

StOEH Amsterdam

4 oktober 2010
Waardering 8 van 10 punten
In oktober 2009 heb ik met een tweetal collega’s de Topcursus Excel gevolgd. De inhoud was zeer duidelijk en de begeleiding erg prettig. Wij hebben deze cursus als zeer positief ervaren. Locatie is zeer goed te bereiken en lunch en diner waren goed verzorgd.

Rijacco Hoogendoorn

Mechanisatie Haarlemmermeer

17 augustus 2010
Waardering 8 van 10 punten
Misschien handig om te melden dat het om de Excel 1 cursus ging!

Met vriendelijke groet,
Annuska

Annuska Broekhof

SJWB Noordwijk

17 augustus 2010
Waardering 8 van 10 punten
Duidelijk trainings boek en goede begeleiding. Cursus is volgens mij voor iedereen goed te doen.
Bedankt!

Annuska Broekhof

SJWB Noordwijk

14 juli 2010
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de basiscursus pc gedaan. De cursus is goed bevallen en maak nu regelmatig gebruik van onze pc. Hartelijk dank voor deze leerzame cursus.

met vr. groeten
Heiman v.d. Wildt

van der Wildt

Noordwijk

7 juli 2010
Waardering 10 van 10 punten
Ik heb het ervaren als een leerzame cursus,en een geweldige docent. ben nog regelmatig er mee bezig om de lesstof op peil te houden. Eigenlijk een aanrader voor iedereen die van computeren een hobby wil maken in plaats van een ergernis.
Alle lof voor één man: Dick Schaap. Bedankt Dick! het was een fijne en leerzame tijd.

Alfred Wessel

Work 2 Work en UWV

23 juni 2010
Waardering 10 van 10 punten
Hallo, ik heb een cursus typen gedaan. Omdat ik veel te lang zat te zoeken naar een letter, als ik iets wilde schrijven. Gezocht naar een typecursus, en zo kwam ik bij Argos terecht. Leuke sfeer,goede les, lekkere koffie, tijden die jou uit komen. Binnen anderhalve maand mijn typediploma gehaald, geweldig. Dick heel erg bedankt.

P. Staring

Lisse

22 juni 2010
Waardering 9 van 10 punten
Op een leuke locatie en in een zeer goede sfeer heb ik bij Argos Computertrainingen de modules Basiscursus PC gebruik, Word 1, Excel 1, Outlook en PowerPoint afgerond.
Mijn doel was Excel en PowerPoint leren, maar ik ben blij dat ik toch met de basis ben begonnen. Waar ik vroeger een helpdesk voor nodig had los ik nu zelf op.
Excel en PowerPoint waren helemaal nieuw voor me, maar geweldig leuk om te leren. Ik ga thuis zeker verder met module 2 van Excel.
Dick bedankt voor de uitleg als ik toch vastgelopen was en voor het meedenken. Een leraar die gelijk de 1e les al even regelt dat je mee kunt reizen met een gezellige medecursist. Top! Het heeft me echt heel veel reistijd gescheeld.
Zoek je een cursus met begrijpelijk lesmateriaal en een zeer geduldige leraar geef je dan op bij Argos Computertrainingen.
Groetjes, Marion

M.E. Schniedewind

Hillegom

19 juni 2010
Waardering 9 van 10 punten
Gevolgd: Basiscursus PC, Word, Excel en Outlook.
Ik heb veel geleerd maar vond het tempo erg hoog liggen. Lesmateriaal is duidelijk. De begeleiding is prima. De sfeer is erg goed tijdens de lessen. Dick bedankt voor al je hulp en zeker het geduld wat jij voor me had.
Vriendelijke groeten Myrna.

Myra Snel

Noordwijkerhout

14 juni 2010
Waardering 8 van 10 punten
Basiscursus, Word 1, Excel 1, Outlook, PowerPoint.
Met veel plezier heb ik deze cursus gevolgd. In een ontspannen sfeer en met duidelijke uitleg in een heerlijk rustige omgeving. Aan te raden voor eenieder, jong of oud die meer met de PC wil doen.
Dick, mijn hartelijke dank voor de steun en vooral voor het . . . . geduld.
Walter van de Reep

Walter van de Reep

Hillegom

4 juni 2010
Waardering 9 van 10 punten
Ik heb de cursus Outlook 2007, Word2007 module 1, PowerPoint 2007 en Excel 2007 module 1 gedaan.
Ik vond de cursus geweldig!
Het lesmateriaal is duidelijk omschreven. Je kunt heel veel zelf doen (ook thuis kun je door de simpele omschrijving en voorbeelden heel zelfstandig werken. Mocht je toch op iets “vastlopen”werd er door Dick op de cursus rustig uitgelegd hoe het wel moest. Al vroeg je het 10 x, het was Dick nooit te veel. Vond ook dat we een leuke, gezellig groep cursisten hadden. Dick, als ik nog een keer een cursus mag volgen dan weer bij Argos. Bedankt!

Ingrid Lagerveld

Noordwijk