Beoordelingen Micrososft cursus 2018

25 april 2018 | cursus Windows 10

Gewoon top !! Kleine groepen, veel aandacht, nette correcte man.

Mustafa Peker

Hilversum

5 april 2018 | cursus Excel 2016 module 1
Waardering 9 van 10 punten
Ik heb de cursus Excel 2016 Module 1 bij Argos gevolgd en ben daar zeer tevreden over. Dick is een fijne leermeester met veel geduld.
Ook zijn de lessen met niet teveel cursisten waardoor er altijd genoeg tijd is voor vragen en hulp. Ik ga zeker nog een cursus in de toekomst volgen en dan zeker Bij Dick Schaap. Ik zou Argos zeker aanraden!!!

Hiske Heemskerk

Leiden

28 maart 2018 | ICT re-integratie traject:  Windows, Word, Excel en Outlook 2016

Argos trainingen daar kom je verder mee. Heb een zeer leuke office-training gedaan. Zeer leerzame en leuke training, je werkt op jezelf met een boek met opdrachten erin die zeer leuk zijn om te maken. Als je het even niet weet roep je de trainer dick schaap erbij die het je haarfijn uitlegt. Ik heb er een zeer prettige tijd gehad en veel geleerd, en hoop hierdoor weer een leuke baan te krijgen. Ik zou Argos computertrainingen dan ook zeer zeker aanbevelen als je meer wilt weten/leren over computers. Nogmaals bedankt Dick voor de prettige leerzame tijd…..zal het missen.

Karin de Jager

Rijnsburg

28 maart 2018 | Windows 10
Waardering 8 van 10 punten
Windows 10 cursus van 6 lessen gevolgd in eigen tempo. Zelfstandig werken in rustige en prettige sfeer met koffiepauze tussendoor om even van het beeldscherm af te zijn. Aantal nieuwe dingen geleerd aan de hand van het doornemen van het boek. Nu blijven herhalen om het werkelijk eigen te maken…

Marga van Ravels

Voorhout

28 maart 2018 | Basis en gevorderd, Excel 2016
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de cursus Excel deel 1 en deel 2 gevolgd. De opzet van de cursus is goed. Iedereen kan op zijn eigen tempo de opdrachten maken en op elk moment vragen stellen. Ik zou de cursus zeker aanraden.

Paul

Transposafe Systems Holland BV

6 maart 2018 | Microsoft Outlook
klantbeoordeling 8 uit 10
Het is bij Argos zelfstandig werken aan de cursus dit heb ik als erg prettig ervaren. Dick heeft verstand van zaken en geen vraag is teveel.
Ik ga zeker nog een cursus volgen bij Argos om mijn mac book beter te leren kennen.

Brendine van Vliet

Huisartsenpost Duin- en Bollenstreek