071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordelingen Microsoft 2012-2

< Vorige

3 februari 2012
Waardering 9 van 10 punten
Moest van mijn werkgever de cursus Excel volgen. Vond het maar onzin, maar ben wel blij dat ik gedaan heb. Heb er veel van geleerd. Moet eigenlijk standaard ingevoerd moeten worden net zoals je rijbewijs. Goed les gekregen van Dick Schaap

Sven Loffler

Lommerse & Schrama Hillegom

1 februari 2102
Waardering 8 van 10 punten
Hoewel veel al bekend, na een jaar zelf proberen en in boekjes zoeken, heb ik toch genoeg tips gekregen om handiger op mijn macbook te worden. Ook durf ik nu meer uit te proberen. Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan.
Vervolgcursussen zou ik graag toegespitst zien op 1 programmaonderdeel waar je dan wel of niet aan deel wil nemen. Ik ga nu zeker meer werken met mappen, slimme postbussen, iphoto en imovie. Dank!

Annemarie Smits

Wassenaar

1 februari 2012
Waardering 10 van 10 punten
Veel geleerd.!!!! Zelfs voor echte beginners,zeer aan te bevelen. Bedankt.

Bridgett

B.J.A. van Zijderveld

Wassenaar

1 februari 2012
Waardering 8 van 10 punten
Goede cursus met aandacht voor het individu. Ik zie uit naar een vervolg met ilife

Hans van Rietshoten

Rijnsburg

29 januari 2012
Waardering 8 van 10 punten
Heb met veel plezier de Mac-cursus gevolgd. Als Windowsgebruiker is het een prettige omschakeling. Mac is veel mooier en logischer om mee te werken.
Lesmateriaal en de lessen zelf zijn prima in orde. Vragen worden serieus behandeld en er heerst een fijne sfeer.
De ambiance is fantastisch. Een aanrader voor ieder die een degelijke cursus wil volgen. Chapeau!

Has van Bohemen

Noordwijk

10 januari 2012
Waardering 9 van 10 punten
In een prettige leeromgeving/sfeer met duidelijke lesmaterialen (boeken) en goede begeleiding excel 2010 module 1 en 2 gevolgd. Cursus zeer goed betaalbaar. Nu kan ik meekomen met de nieuwe mogelijkheden die excel biedt.

Met hartelijke groet,
Astrid Wegman

A.B.J. Wegman

Cono Kaasmakers Westbeemster