071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordelingen Microsoft 2011-2

< Vorige

18 maart 2011
Waardering 8 van 10 punten
Bij Argos Computertrainingen heb ik de modules Introductie PC, Word I, Excel I en Outlook gevolgd.
Prettig is de informele sfeer en de kleine groepen. De lesboeken zijn zeer gebruikersvriendelijk. Iedereen werkt in zijn eigen tempo, dus wordt niet opgejaagd. Dick Schaap geeft uitstekende ondersteuning/uitleg tijdens de lessen. Aanrader!

Els Gelevert

Noordwijk

16 maart 2011
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd en heb met name veel gehad aan modules 1 en 2. Module 3 vond ik wat lastiger, omdat deze online gepresenteerd werd.Ik weet in elk geval wat de mogelijkheden zijn en heb er hier en daar toch wat van opgestoken. Al met al kan ik zeggen dat de cursus prima verzorgd was en dat ik de begeleiding oke vond. Een volgende keer zal ik mij opnieuw bij deze organisatie aanmelden.

Hillary van der Poel

Bureau Halt Nederland Leiden

14 maart 2011

Vond de cursus leuk, maar de tijd 9 weken is te weinig voor excel 1 en 2. Thuis wel aan gewerkt, maar als je het niet begrijpt is er niemand die je kan helpen. De cursus is er op gericht dat je zeker 2 uur per dag thuis ook werkt, anders krijg je binnen 9 weken de twee boeken niet uit. Dit vind ik jammer, want ik heb wel voor excel 1 en 2 betaald. De sfeer is leuk.

Elly Mohy el Dine

5 februari 2011
Waardering 8 van 10 punten
Van Microsoft Office 2003 heb ik de cursus Word 1 & 2 & 3, Excel 1 & 2, Outlook, PowerPoint en typen 120 gevolgd. Dat ik al deze modules onder de begeleiding van Dick Schaap heb gevolgd, zegt op zich al dat het mij goed is bevallen. De sfeer is gemoedelijk en de omgeving is prettig om in te leren. Wanneer iemand mij vraagt waar een computer cursus te gaan volgen, zal ik zeker Argos Computertrainingen in Noordwijkerhout aanbevelen.

Lisette van Wees

Noordwijkerhout

18 januari 2011
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de cursus blind typen gevolgd. Het is geen gemakkelijke cursus en ik heb aardig wat frustratie momenten gehad. Maar met wat doorzettingsvermogen en ook de nodige rust mag het resultaat er wezen. Ik hoef niet meer op of neer te kijken om mijn teksten te typen en het scheelt heel veel tijd. Een aanrader voor iedereen die veel tijd achter de computer doorbrengt en daar veel bij moet typen!

Vicky Verbeek

6 januari 2011
Waardering 9 van 10 punten
In 10 lessen Word deel 1, Excel deel 1 en Powerpoint gedaan. Misschien wat ver van huis, maar ik heb daar geen spijt van.
Prima, rustige werkomgeving, duidelijke uitleg bij vragen en lekker in je eigen tempo.

Een aanrader!

Martijn van Nimwegen

Gemini Ziekenhuis Den Helder