071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordelingen Microsoft 2011-1

< Vorige Volgende >

8 juli 2011
Waardering 9 van 10 punten
Prima (start) cursus om excel te leren.De sfeer tijdens de cursus is prettig en niet gehaast.
Eten, pauzes en hotel zijn prima geregeld.

Allard

Amarantis Onderwijsgroep Amsterdam

8 juli 2011
Waardering 9 van 10 punten
Leerzame, maar vooral ook gezellige 2-daagse cursus. Leraar neemt alle tijd om je de stof goed en rustig uit te leggen.

M. Oosterwijk

Amarantis Onderwijsgroep Amsterdam

27 juni 2011
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb met plezier het Re-integratietraject 1 gevolgd.
Ik vond het prettig om op eigen tempo te kunnen werken in een aangename lokatie. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven om te solliciteren.

Kitty van der Zon

Noordwijk

24 juni 2011
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de Basiscursus PC gebruik met Word 2003 en Microsoft Word 2007 module 1 gevolgd. Er is een wereld voor mij opengegaan! Lesmateriaal goed. Zonder de hulp van Dick had ik het nooit gered. De sfeer vond ik prettig!

Ineke Harland

Isoft Leiden

23 juni 2011
Waardering 10 van 10 punten
De excelcurus module 1 heb ik gevolgd en vond het werkboek heel prettig werken.
Indien ik vastliep kon ik vragen stellen.
Ik heb veel geleerd en kan het in de praktijk goed gebruiken.

Monique

Monique Eradus

Stichting Het Raamwerk Noordwijkerhout

27 mei 2011
Waardering 8 van 10 punten
Prima cursus (Excel 1 en 2), je kunt eigen tempo bepalen en ter plekke ondersteuning krijgen, maar ook thuis een paar uurtjes er in steken.

Peter Ammerlaan

Het Raamwerk Noordwijkerhout

26 mei 2011
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de cursus Excel module 1 gevolgd, heb tijdens deze cursus nuttige informatie gekregen. Ik heb het ervaren als leerzame en prettige dagdelen.

Judith Schuitema

Het Raamwerk Noordwijkerhout

26 mei 2011

De cursus excel voldoet volledig aan mijn verwachtingen en heb bovendien meer vaardigheden ontwikkelt dan verwacht.
Bovendien een prettige ondersteuning van meneer Schaap en informatrief cursusmateriaal om mee te nemen.

Wendy Stam

Het Raamwerk Noordwijkerhout

23 mei 2011
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb bij Dick de cursus Open Office Calc gevolgd. Fijn is dat je er op je eigen tempo aan kunt werken en ook thuis. Vragen die ik thuis had heb ik opgeschreven en later aan Dick gesteld. Erg fijn! Ik heb al een paar dingen in de praktijk kunnen brengen

M. Marchand

IJburg college

16 mei 2011
Waardering 8 van 10 punten
Cursus Outlook 2007. Veel geleerd in 5 ochtenden ik ben weer een stukje verder. Ik heb er veel gemak van.
Prettige manier van lesgeven op een rustige manier, best gezellig ook.

P. van der Zwet

Lisse

22 april 2011
Waardering 9 van 10 punten
Ik heb met veel plezier en goed gevolg de cursus excel 1 & 2 afgerond. Een ontspannen sfeer en opleider/begeleider met verstand van zake geeft een goed resultaat. Ook het zelfstandig werken maakt dat je vrijwel direkt van start kan zonder dat andere hiervan “last” ondervinden. Ik zou het een ieder aanraden, en dan niet alleen voor excel. Want er is zo veel wat je kunt leren bij Argos 🙂
Ik wil dus zeggen, bedankt voor de lessen en de lol en tot de volgende cursus. Bedankt Dick!

M. Staring

Dutch Dream / Dutch Sleep

14 april 2011
Waardering 9 van 10 punten
Van september 2010 tot april 2011 de modules Word 1 en 2, Excel 1, Outlook en Access 1 gevolgd.
Fijn om zelfstandig en in alle rust te kunnen ‘studeren’. Je kunt op eigen tempo werken en alle vragen die je hebt aan Dick stellen. Erg veel geleerd deze maanden. Bedankt Dick.

M. van Vlugt

SWV Katwijk Rijnsburg Valkenburg

31 maart 2011
Waardering 8 van 10 punten
cursus excel 1 en microsoft publisher gevolgd, goede werksfeer, er wordt goed geanticipeerd op vragen, duidelijke lesstof, als je van zelfstandig leren houdt. Doen!

Mw. L. van Duivenvoorde

Katwijk

24 maart 2011
Waardering 9 van 10 punten
Eind 2010/begin 2011 Word 1 en Excel 1 gevolgd bij Dick. Lesmateriaal zeer duidelijk. Goede sfeer. Kan ik iedereen aanbevelen. Zowel beginners als voor cursisten die al wat verder zijn.

Ben Warmerdam

Hillegom

22 maart 2011
Waardering 9 van 10 punten
In 2002 heb ik bij Argos een algemeen computer training gevolgd (introductie+word).En heden 2011 heb ik EXCEL module 1 en met succes afgerond.Het lesmateriaal is heel erg duidelijk,leesbaar en gewoon netjes.Je werkt op je eigen tempo niks gehaast je kan heel veel thuis werken.Het enigste nadeel is dan dat je geen Dick Schaap bij heb om iets te vragen als je eventueel vastloopt.Tijdens de les was niets te veel voor Dick je kon alles vragen aan hem en hij legde ook heel erg goed en duidelijk uit.Het was een leuke gezellige groep cursisten en de koffie was ook heerlijk.Als ik weer een cursus gaat volgen dan is het tuurlijk gewoon bij Dick.
Dank je wel Dick

M. Palta

Noordwijk