071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordelingen Microsoft 2009-1

< Vorige

27 november 2009
Waardering 9 van 10 punten
Duidelijk, rustig, geduldig, alle tijd om het uit te leggen, niet gehaast door de stof heen

Pronk A.

ABVAKABO Zoetermeer

25 november 2009
Waardering 7 van 10 punten
Het was best leerzaam, vrij duidelijk, en lekker gegeten!!!

René

Van Wezel Accountants Rijnsburg

25 november 2009
Waardering 8 van 10 punten
Goed, duidelijk en praktische tips.

Rob

Van Wezel Rijnsburg

24 november 2009
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb Word en Excel gedaan en vond het allebei erg leerzaam vooral de berekeningen met Excel. Ik vond de sfeer erg gezellig en kom volgend jaar terug om nog een cursus te doen. Ik hoop dat ik het gene wat ik geleerd heb snel in praktijk kan brengen.

Groetjes van Petra.

Petra Lagerweij

Noordwijkerhout

19 november 2009
Waardering 9 van 10 punten
Powerpoint 2007. Met deze Instruct-methode kun je zelfstandig aan de gang (zonder dat je evt. wordt opgehouden door mede-cursisten). In de vijf lessen heb ik precies de 10 hoofdstukken kunnen doorlopen. Omdat ik al de nodige Windows-ervaring had, heb ik nagenoeg geen gebruik gemaakt van de docent wat betekent dat het lesboek overduidelijk is. De sfeer was zeer ontspannen en de werkplekken plezierig ingericht (ruim en licht). Kortom: een prima methode.

M. de Groot

Zandvoort

17 november 2009
Waardering 9 van 10 punten
Cursus Outook 2007 met veel plezier gevolgd. Veel geleerd in een ontspannen en prettige omgeving.

J. van den Berg

15 november 2009

Cursus Excel module 1
Ik heb geleerd wat ik wilde weten. Wel vond ik het jammer dat ik het boek niet uit heb gekregen in 6 lessen. Ik begrijp dat je er dan ook thuis iets aan moet doen maar helaas ontbreekt het mij aan tijd. Van mij had de cursus meer les uren mogen bevatten.

Mw. M. van Wijk

Makelaar van Wijk Noordwijk

13 november 2009
Waardering 10 van 10 punten
Erg leerzaam en praktijk gericht, kortom voldoet geheel aan mijn verwachtingen

Rob

AbvaKabo FNV Zoetermeer

13 november 2009
Waardering 7 van 10 punten
Cursus wordt kort en duidelijk verwoord. De cursus is ook niet te snel gegeven. Prima.

Frans van Erp

ABVA KABO Zoetermeer

13 november 2009
Waardering 8 van 10 punten
Door een klein groep van 5 personen is het erg leerzaam geworden, je wordt als het ware persoonlijk begeleid.
Heel leerzaam, iets wat hoog tempo, veel geleerd.

Bedankt,
Met vriendelijke groeten
BDP

Pradeep Binda

Abvakabo FNV Zoetermeer

13 november 2009
Waardering 8 van 10 punten
Erg leerzaam en duidelijk gegeven. Zal zeker hier mijn vervolgcursussen volgen.
Dick bedankt!

Stuart

Abvakabo Zoetermeer

13 november 2009
Waardering 7 van 10 punten
Heel plezierig van opzet. Niet te snel door kleine groep meer aandacht aan de personen. Duidelijke uitleg.

Hans Peter Bout

ABVAKABO Zoetermeer

5 november 2009
Waardering 8 van 10 punten
Prima opleiding Excel gevolgd in een hoog tempo. Veel handigheidjes en praktische tips mee gekregen. Zeer nuttig geweest.
ps: lekker gegeten ook trouwens bij Leeuwenhorst.

Willem Vriend

Van Wezel Accountants & Adviseurs BV

4 november 2009
Waardering 9 van 10 punten
Als beginner en basic gebruiker van Excel heb ik toch veel opgestoken van deze cursus. Het viel mij mee dat ik het tempo van de cursus nog lang vol kon houden. Pas in het tweede deel moest ik afhaken en heb ik zelf enkele voor mij interessante onderwerpen uitgekozen om in mijn eigen tempo af te werken. De goed verzorgde naslagwerken van deze cursus zullen zeker nog hun nut bewijzen.

Bedankt,

André Engel

André Engel

Van Wezel Accountants & Adviseurs Rijnsburg

4 november 2009
Waardering 9 van 10 punten
Goede cursus, met prettige begeleiding. Leuk en goed lesmateriaal. Is allemaal goed te volgen. Met name deel 2 was erg leerzaam. Ik heb hier zeker het nodige van opgestoken.

p.s. het eten was goed verzorgd.

IJsbrand Guijt

Van Wezel Accountants & Adviseurs Rijnsburg