071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordelingen Apple cursussen 2014

Volgende >

17 december 2014, cursus Mac OS X
7-star
Ik kan de cursus Mac OS X Yosemite van harte aanbevelen aan een ieder die net als ik niet thuis is (was) op een Mac en niet erg vaardig in omgaan met computers, nieuwe programmering etc.
Ik had mijn Mac Book al een jaar in huis en kon er nog steeds niet veel meer mee dan mailtjes afhandelen en surfen op Safari.
Nu, na vier cursusavonden, heb ik het idee dat ik van de meeste programma’s veel weet: hoe het werkt, waarvoor de symbolen/knoppen dienen, hoe een programma te gebruiken, documenten te archiveren, te zoeken. Al die dingen die het werken op een Mac zo veel aangenamer en sneller maken en waar ik anders misschien pas na drie jaar achter was gekomen.
Ik weet nog niet alles, en niet alle programma’s werden behandeld, maar daarvoor heeft Argos andere, korte cursussen toegespitst op bijvoorbeeld Iphoto of Pages.
Ook de mensen van Argos en de manier waarop de cursus werd gegeven vond ik heel prettig en alles in een ontspannen sfeer. Verder was de locatie (vlakbij de uitvalsweg, gratis parkeren) ook perfect.

Joke Tromp

Haarlem

16 december 2014, cursus Mac OS X
8-star
Ben inderdaad wijzer geworden. In vier lessen van tweeënhalf uur leidt de docent je keurig naar het beheren en besturen van een Mac. Een fijne manier van leren, en ook heb ik de manier van lesgeven als prettig ervaren, een jonge docent die veel geduld heeft, en dat is wel nodig,….wees niet bang dat je domme vragen stelt. dat gevoel is belangrijk als je iet s wil leren van je eigen Mac.
Eén klein minpuntje, de cursus werkt met eigen Mac, je mag niet je eigen Mac gebruiken.

V.K. Duggal

Amsterdam

16 december 2014, cursus Mac OS X
9-star
Prima cursus, veel geleerd, prettige sfeer, goede instructeur!! fijn dat er ruimte was voor vragen!

Engelien de Bruin

Nootdorp

25 november 2014, cursus Mac OS X
9-star
Ik ben heel enthousiast over de cursus. Hoewel ik een Macfan ben van het eerste uur had ik toch het idee een heleboel handigheidjes niet te weten. En dat werd tijdens de cursus heel duidelijk. Ook dat er alle ruimte was voor vragen buiten de lesstof om was heel plezierig.

Hermine Worm

Noordwijk

23 november 2014, dagcursus Mac OS X
6-star
De cursus bestaat voornamelijk over het gebruik van Finder en voorkeuren van programma’s als Mail, Safari, Contacten etc… Graag had ik ook het gebruik van I Tunes, I movie, I Cloud, Airdrop, etc. willen zien.  Al met al ben ik wel wat wijzer maar had er meer van verwacht

Reactie:
Beste Peter
Bedankt voor je reactie. Ja, het zou mooi zijn als alle onderwerpen die je nu opnoemt ook in in één dag kunnen worden behandeld. Lesstof moet beklijven, “blijven hangen”. Daar is oefening en tijd voor nodig. Het is dus onmogelijk om dat allemaal in één dag te proppen. Daarom hebben we aan het einde van de dag een vragenuurtje om zelf onderwerpen aan te dragen. Op jouw verzoek hebben we de synchronisatie van jouw iPhone en iCloud nog behandeld. In het lesboek worden alle onderwerpen nog eens uitgediept. Je hebt nu genoeg kennis om daarmee aan de slag te gaan. Succes!

Peter

Zeist

23 november 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Leuke cursus, veel bijgeleerd! Goed te volgen. Fijn dat je ook het boek mee mag nemen. Dank voor de leuke dag!

Nathalie

Nijmegen

23 november 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Dick legt alle behandelde software goed en geduldig uit, ik heb er een hoop van opgestoken!
Wel is het jammer dat bepaalde onderwerpen niet op tafel komen, maar dat houd ik op een of andere manier nog te goed. Idee voor een voortgezette Apple cursus?
Chris

Chris de Wijs

Eelde

23 november 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Na een dag vol nieuwe informatie, ben ik weer een stukje verder met het internetgebeuren. Ben voor mezelf blij deze cursus te hebben gevolgd en ben me bewust dat er nog veel te leren valt. De eerste stap is gezet en ben van plan hier een vervolg aan te geven.
Hartelijk dank voor de gezellige dag.

Gedeon

Gedeon

Enschede

23 november 2014, dagcursus Mac OS X
7-star
Door deze cursus heb ik de basis handelingen onder de knie en kan ik beter met apple werken. Doordat je het meteen toepast op een computer onthou ik het goed.

Kimberly

Den Bosch

23 november 2014, dagcursus Mac OS X
10-star
Het was echt een erg leerzame dag. Ook waren er genoeg pauzes om even vragen door te nemen en alles te laten bezinken.
Het lijkt lang zo’n dag maar de uren schoten echt voorbij! Ik had nog nooit met een Imac gewerkt maar ik heb nu genoeg kennis om zelf aan de gang te gaan.
groetjes ,
Anne

Anne

Hoorn

23 november 2014, dagcursus Mac OS X
9-star
Beste Dick, bedankt voor de interessante cursusdag. We hebben ontzettend veel geleerd op een hele plezierige manier. Tot ziens in Oostenrijk. Henk en Gudrun

Gudrun Pfeffer

Rijswijk ZH

23 november 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Inhoud cursus is naar verwachting. Ik ben blij met het boek, als naslagwerk. Ik vind de manier waarop de cursus gegeven wordt heel plezierig. Een goede combinatie tussen luisteren en doen.

Nicole

Den Haag

18 november 2014, cursus Mac OS X
7-star
Ik vond de cursus interessant. Wist een hoop nog niet. Ik had mijn eigen laptop bij me en vond het prettig om daar op te werken om mijn eigen instellingen meteen aan te passen. Ik had hier yosemite al op gezet. Jammer dat jullie daar niet naar overgegaan waren. Ook wilde de cursusleider dat ik zoveel mogelijk op de vaste computer werkte. Dat vond ik wel jammer.
Ik miste het opruimen van bestanden wat wel genoemd werd. Ik ben heel blij met het boek dat we meekregen. De cursusleider legde goed uit. Al met al een prima cursus.

Esther Saatlink

Enschede

23 november 2014, cursus Mac OS X
8-star
Ik heb de MAC OS X cursus gevolgd. Dit is mij goed bevallen. Helder naslagwerk, prima sfeer en omgeving om de informatie tot je te nemen. Bij vragen kreeg ik een op maat gesneden antwoord. Prima dus!

Peter Engelen

Bergschenhoek

15 oktober 2014, cursus iPhoto – iMovie

iPhoto/iMovie
Precies wat ik zocht.

Jacob Overduin

Katwijk