071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordelingen Apple cursussen 2012

Volgende >

21 december 2012, cursus Mac OS X
8-star
Prima cursus om met de/een MAC te leren omgaan als je voorheen Windows gewend was. Alle belangrijke onderdelen worden in meer of mindere mate behandeld. Niveauverschil van de cursisten is wel van invloed.
Cursusleider is relaxed/geduldig en heeft veel kennis van zaken.

Hans Postma

Leiden

20 december 2012, cursus Mac OS X
8-star
Wat zal ik schrijven, ik vond het een bijzonder boeiende cursus. Ik heb er toch wel erg veel van opgestoken. Ik raad iedereen aan die een Apple koopt, een cursus te volgen. En jij, Dick, deed het op een zeer plezierige en leuke wijze om mij toch in het mysterie Apple veel bij te brengen.
Ik wil vanaf deze plaats je hartelijk danken en mogelijk tot een volgende keer.

Jan Guldemond

Lisse

11 december 2012, cursus Mac OS x
7-star
k heb de cursus Mac OS X gedaan aangevuld met iLife.
Als je na jaren Windows gebruik overstapt naar Appel dan is het wel fijn als iemand je bij de verschillen helpt en je vragen toelicht. Fijne omgeving en een wel komen aanvulling op je overstap tussen de twee besturing systemen ook het cursus materiaal is duidelijk. Een aanrader.

Groetjes Adri.

Adri Mingaaars

Vlaardingen

27 november 2012, dagcursus Mac OS X
8-star
Ik heb zaterdag 24 november de dagcursus gevolgd. De cursus voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Goede uitleg, kleine lesgroep, prima individuele begeleiding. Uitstekende accommodatie! Aanrader voor wie pas is overgestapt op Apple.

Jan Arends

Dokkum

26 november 2012, dagcursus Mac OS X
10-star
Ik heb zaterdag 24 nov.de dagcursus Mac OS X gedaan. Veel informatie. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was op de Mac. Geweldig! Een fijne leraar met heel veel geduld. Wat was het gezellig!!!!!!! En een heerlijke lunch.
Voor herhaling vatbaar, maar eerst nog even oefenen.
Bedankt Dick.
Adry

Adry Hogervorst

Noordwijk

25 november 2012, dagcursus Mac OS X
8-star
Zaterdag 2012-11-24, dagcursus I Mac met veel interesse gevolgd. Ik heb veel nuttige tips gekregen waarmee ik weer verder kan. Nu overweeg ik om samen met mijn dochter in te schrijven voor een prive ondersteuning om orde in de documenten chaos op mijn PC te scheppen.
Tijdens de voortreffelijke lunchpauze zag ik informatie over dyslexie waar Dick Schaap ICT Consultant voor is.
Thuis gaf ik deze info door aan mijn dochter Jennyfer Eriksson. Zij vertelde mij dat haar man Fredrik in april 2012 met hun zoon Curt tot volle tevredenheid een instructiedag hebben bijgewoond.
Curt is momenteel erg opgelucht en gaat met plezier naar school met Mavo/Havo advies en scoort voldoende voor Havo

Dus 2 x dank

Hans van Stegeren

Hans van Stegeren

Lisse

12 november 2012, cursus Mac OS X
8-star
Veel geleerd goede uitleg heb er veel aan ga ook gelijk verder met vervolg
Om nog meer teleren Dick bedankt

Willem Jan Ju

Voorschoten

10 november 2012, cursus Mac OS X
7-star
Omdat ik heel graag met mijn nieuwe iMac wou werken, heb ik deze cursus gevolgd. Voor mij was het een duidelijke en heldere cursus, waar ik veel heb geleerd. Natuurlijk is het nu een kwestie van veel oefenen en proberen. Graag wil ik meer weten van iPhoto en iMovie en om die reden ga ik de vervolgcursus volgen.
Dick bedankt en tot gauw!

Marijke Correleer

Sassenheim

10 november 2012, dagcursus Mac OS X
7-star
Ik heb de dagopleiding Mac OS X gevolgd op een zaterdag van 09.00-17.00 uur.
Ik wist niet dat er zoveel mogelijk was met de Mac! Geweldig. En nu oefenen . .
Bedankt voor je geduld Dick!

Joke H.

Noordwijkerhout

10 november 2012, dagcursus Mac OS X
8-star
Dagcursus Mac OS X / iLife
Dank je, zinvolle cursus.

Anja Stokwielder

Drunen

10 november 2012, Noordwijkerhout
7-star
Deze dagcursus heb ik gevolgd om te zien of ik ga overstappen naar Apple. Duidelijke dag, er kwam veel aan bod, ook de e-mail en de agenda, wat voor mij belangrijk was. Ik twijfel nog wel om helemaal over te stappen, echter, dat ligt niet aan deze dag.

Marieke Smit

Noordwijkerhout

10 november 2012, dagcursus Mac OS X
8-star
Veel geleerd. Duidelijke uitleg en veel problemen leren op te lossen. Nu thuis aan de slag.

Hanne Phaff

Zevenhuizen

10 november 2012, dagcursus Mac OS X
8-star
Duidelijke cursus, helder maar wel heel veel informatie op een dag! Gelukkig krijgen we een boek mee naar huis om een en ander nog eens rustig na te lezen.

Leerzame dag geweest! Dick, bedankt hiervoor!
groetjes, Doret
Doret Klerx

Waalwijk

10 november 2012, dagcursus Mac OS X
9-star
k heb de Mac OS X cursus gedaan, omdat ik weinig of geen ervaring heb.
Absoluut een aanrader deze cursus.
Omdat ik van downloaden, en internet iets van weet. Ik zou graag in een rustiger tempo de volgende cursus -I Life 11- willen volgen, dus meer gericht naar foto,en film, omdat dit voor mij allen maar hobby is. Ik dank Dick om zijn geduld met mij omdat het soms wel wat snel ging.

Vriendelijke groet,
Jan Pieterse

Jan Pieterse

Overveen

22 oktober 2012, cursus Mac OS X
10-star
Yes ik kan computeren. Als Leek kwam ik bij Dick het les lokaal binnen. En met leek bedoel ik dat ik wist waar het aan en uit knopje zat, mijn mail kon lezen, en naar google kon gaan. En nu 4 maanden later stap ik vol zelfvertrouwen achter m’n laptop en heb ik man en kinderen niet meer nodig om me te helpen. Maak zelfs fotoalbums, filmpjes en luister lekker naar m’n eigen cdtjes als ik achter m’n laptop zit. En natuurlijk ben ik begonnen met het basisboek want zo leer je echt je Macbook Pro kennen.
Dick Bedankt voor je geduld en duidelijke uitleg.
Groetjes Antoinette

Antoinette van Dijk

Lisse