071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordelingen Apple cursus 2019

29 februari 2020 | Privéles mac iMovie

Vandaag 2 uur privéles iMovie gehad. Aangezien ik zeer beperkt ben in het bedienen van mijn macbook een redelijke uitdaging. Maar Dick was geduldig, nam rustig de tijd en legde alles (zelfs voor een digibeet als ik) helder uit. Ik kan Dick zeker aanraden als opleider!

Ferry Vink

Lisse

19 februari 2020 | privéles macOS Catalina

Ik volg een aantal privélessen bij Dick met m’n MacBook Pro. Bij mij moest het roer om en wil daarbij nieuwe dingen leren voor een nieuwe toekomst, zodoende ligt mijn interesse bij de grafische aspecten van de MacBook Pro. Dick is begripvol en geeft op een duidelijke manier les. Hij houdt rekening met de richting die ik op wil en welke informatie ik dieper op in wil gaan, dit werkt erg motiverend. Ik krijg daarnaast ook steeds voldoende informatie mee om thuis mee te oefenen. Al met al fijne lessen en een echte aanrader!

Tim Lubberts

Haarlem

14 juni 2019 | cursus macOS Mojave

*Fijne locatie
*Fijne rustige manier van uitleg

Provincie Zuid-Holland

Peter Ammeraal

Provincie Zuid-Holland

14 juni 2019 | cursus macOS Mojave

Cursus macOS in 4 halve dagen gevolgd. Prima locatie en lesmateriaal.
Zelf werk ik al ruim 10 jaar op Mac’s en heb nog veel nieuws geleerd.
Zeker een aanbeveling voor beginners in de Apple omgeving.

Provincie Zuid-Holland

Bert Kartoikromo

Provincie Zuid-Holland

14 mei 2019 | cursus iMovie

Prettige leeromgeving. Veel persoonlijke aandacht. To the point!

Joost Metselaar

Metselaar auto's Heerhugowaard

25 april 2019 | cursus macOS
Waardering 8 van 10 punten
In de chaos op mijn laptop is dankzij Dick weer wat structuur gekomen! Goede tips en trics gekregen waardoor ik nu beter alles op kan slaan en terug kan vinden.
Thanks!

Truly Trudy Styling en Decoratie

Trudy Mok

Truly Trudy Styling

2 maart 2019 | cursus macOS iMovie
Waardering 8 van 10 punten
Cursus iMovie gevolgd bij Argos Computeropleidingen. Veel basistechnieken geleerd. Ik vond het erg leuk en leerzaam. Misschien wel om na de eerste en voor de tweede les duidelijk aan te geven dat je moet oefenen en een conceptfilmpje moet maken. Tijdens de tweede les kun je dan je vragen stellen over onduidelijkheden die je bent tegengekomen. Dit was niet helemaal en voor iedereen duidelijk aan het eind van de eerste les. imovie heeft mij in ieder geval gepakt. Ik ga zeker meer oefenen zodat ik mooie verslagen van mijn reizen kan maken.

Marianne van de Wal

Velserbroek

2 maart 2019 | cursus macOS, iOS en Photo

Een invulling van de training, notabene op zondagochtend, in overleg met Dick en mijn jongste dochter bepaald, stukje IOS en Iphoto. De training sloot precies aan op waar we naar op zoek waren, veel tips & tricks opgedaan. Voorzien van 2 perfecte nalsagwerken een hele leerzame leuke training gehad samen met mijn jongste dochter.
Complimenten !

Peter Wijsman

Voorschoten

28 februari 2019 | cursus macOS Mojave
Waardering 8 van 10 punten
Goede cursus waarbij je door de belangrijkste zaken van het Apple systeem gaat en zo je leven een stuk makkelijker maakt! Routines ga je sneller uitvoeren en je gaat zowaar plezier vinden in het werken met een computer, zoals ik die behoorlijk low tech is. Dank!

Jeroen van der Wal

Amsterdam

1 februari 2019 | cursus iMovie
Waardering 9 van 10 punten
Veel persoonlijke aandacht en alle vragen worden prima beoordeeld, ook als het andere zaken betreft dan de opleiding die je volgt. Daarnaast is Dick een rustige en prettige persoonlijkheid. Ik ga zeker nog een keer terugkomen.

Ton Keijman

Veenendaal

31 januari 2019 | cursus iMovie
Waardering 9 van 10 punten
Door kleine groep mensen is er veel aandacht voor de persoon zelf, m.a.w. heb iMovie cursus gevolgd en voel mij al een echte steven Spielberg. Hartelijk dank.

ps, koffie is ook goed.

Jan Koolhaas

Nieuw Vennep

31 januari 2019 | cursus macOS individueel
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de Imovie-cursus gevolgd. Ik ben uitermate tevreden over de wijze waarop Dick Schaap de cursus gaf. Vragen worden beantwoord, je krijgt steun bij het zelf uitdokteren van hoe je een film maakt en alles wordt methodisch gebracht. De sfeer was lekker relaxed met veel ruimte voor eigen inbreng. Er waren geen andere Imovie-cursisten. Dat vond ik wel jammer. Er is voldoende stof behandeld om thuis verder mee te gaan oefenen.

Wendy Pieterse

Voorschoten

25 januari 2019 | cursus iMovie
Waardering 9 van 10 punten
Ik heb de Imovie-cursus gevolgd. Ik ben uitermate tevreden over de wijze waarop Dick Schaap de cursus gaf. Vragen worden beantwoord, je krijgt steun bij het zelf uitdokteren van hoe je een film maakt en alles wordt methodisch gebracht. De sfeer was lekker relaxed met veel ruimte voor eigen inbreng. Er waren geen andere Imovie-cursisten. Dat vond ik wel jammer. Er is voldoende stof behandeld om thuis verder mee te gaan oefenen.

Bob de Rijcke

Doetinchem