Beoordelingen Apple cursus 2018

3 maart 2018 | dagcursus macOS
Waardering 10 van 10 punten
In één dag van Dick veel geleerd, leuke leerzame dag MacOS.

Jan Poort

Apeldoorn

3 maart 2018 | dagcursus macOS
Waardering 8 van 10 punten
Het was een hele leuke en interessante cursus.

Nelly Feijen

Feijen Metaaltechniek Maarheze

3 maart 2018 | dagcursus macOS
Waardering 8 van 10 punten
Cursus voldeed volledig aan de verwachtingen. Heel efficiënte en prettige manier om in korte tijd je vaardigheden te vergroten. Veel tijd voor vragen, ook voldoende individuele aandacht en ongedwongen sfeer. Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Aanrader !

Maya Huijberts

Apeldoorn

3 maart 2018 | dagcursus macOS
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de dagcursus gevolgd. Met een kleine groep leuke mensen onder leiding van Dick. Hij legt alles heel rustig en duidelijk uit. Echt een aanrader. Ik kom ws nog wel een keer terug, want er zijn te veel mogelijkheden om in een dag te leren.

Mariëtte

Leidschendam

1 maart 2018 | cursus Apple macOS
Waardering 9 van 10 punten
Ik heb heel veel geleerd tijdens de 4 lessen die ik bij Dick gevolgd heb met als doel het ontdekken van mijn nieuwe I Mac. Ook heeft hij mij goed geholpen om alle instellingen op mijn eigen Mac goed te zetten. Dit was mogelijk omdat ik mijn eigen computer bij elke les mee mocht nemen. Dick is zéér geduldig en legt alle vragen goed en geduldig uit. Ik kan het iedereen aanbevelen en als ik mij verder in de materie wil verdiepen kom ik zeker terug .

René Jacobs

Zoeterwoude

28 februari 2018 | cursus macOS
Waardering 8 van 10 punten
Ben blij met alles wat ik heb mogen leren tijdens de Mac Os cursus. Heb nu meer inzicht gekregen in waar ik mee bezig ben. Echt een aanrader ook als je niet zo jong meer bent!

Willemijn

Voorhout

28 februari 2018 | cursus macOS
Waardering 8 van 10 punten
Prima cursus , goede uitleg. Een hoop geleerd.

Mary de Lange

Lisse

9 februari 2018 | cursus Apple macOS en cursus Excel 2016 voor Mac
Waardering 9 van 10 punten
In relaxte sfeer geeft Dik op heel duidelijke en rustige wijze prima uitleg!

Ruud Arends

Naarden

28 januari 2018 | cursus iMovie
Waardering 9 van 10 punten
Uitgebreide, uitstekende kennis van cursusleider, op heldere wijze overgebracht. Het cursusmateriaal is zeer uitgebreid. Vragen over iMovie nopen tot meer antwoorden op andere vragen over macOS, ook daar kan invulling aan gegeven worden, erg prettig.

Luc Overtoom

Amsterdam