Beoordelingen Apple 2014-3

< Vorige

5 april 2014, dagcursus Mac OS X
9-star
Zeer goede uitleg, veel opgestoken en was gezellig. Wordt in een goede locatie gegeven.

Linda Mast

Nieuwerkerk aan den IJssel

5 april 2014, dagcursus Mac OS X
7-star
Zeer veel opgestoken van deze Mac cursus! Prettige sfeer en goede locatie.

Dick en Melvin, bedankt!

 

Marijke Moll

's Hertogenbosch

5 april 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Deze dag beantwoordde precies aan mijn doelstelling. Adequate persoonlijke aandacht, goede lesstof en aardige begeleiders.

Ik ga mij zeker voor de geavanceerde cursus en voor de I-Pad dag opgeven.

Brigitte van Leeuwen

Haarlem

5 april 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Eindelijk snap ik mijn Mac en kan ik aan de slag. Dank voor de duidelijke, gestructureerde en goed verzorgde opleiding.

Sabina

3 april 2014, cursus iPhoto / iMovie
9-star
Zeer boeiende cursus qua bewerken van foto’s en filmbeelden en bovendien zeer bruikbare tips inzake het opzetten van een storyboard en hoe maak ik nu een film.

Nico van den Berg

Putten

2 april 2014, cursus Mac OS X
10-star
Net de 4e avond van de cursus Mac OS X gevolgd. Heb veel geleerd in 4 avonden. Sfeer vond ik prettig. Uitleg duidelijk. Ruimte voor vragen. De cursus voldeed zeker aan mijn verwachting en ik wil meer !!!!! Bedankt Dick.

Corrie Verplancke

Leiderdorp

2 april 2014, cursus Mac OS X
7-star
Cursus was goed en duidelijk. Goed en heldere begeleiding.cursusboek ontvangen en naslagwerk over zowel IPhoto als Imovie. Leuke groep en leuke sfeer. Al met al een nuttige en leerzame ervaring. Aan te raden voor een ieder die wil werken met boven genoemde programma,s.

Tinus Hage

Zoetermeer

31 maart 2014, cursus iPhoto / iMovie
10-star
Al eerder een cursus gevolgd hier, dit was een basiscursus. Daar heb ik zoveel van geleerd dat ik nu ook de cursus iPhoto/iMovie heb gevolgd.
Weer net zo enthousiast als de vorige keer. Nu weet ik tenminste hoe ik mijn foto’s makkelijk kan ordenen en met iMovie kun je echt leuke dingen doen. Heldere uitleg, goed tempo, veel ruimte voor vragen. Echt een aanrader!
Je hoeft niet zelf het wiel weer uit te vinden.

Petra de Wit,
Arnhem

Petra de Wit

Arnhem

18 maart 2014, cursus Mac OS X
10-star
Net de cursus voor de Mac afgerond. Een prima ervaring! 4 avonden met een kleine groep, veel uitleg (rustig en duidelijk!), ruimte voor eigen vragen en veel zelf ondervinden. Dit heeft mijn overstap van Windows naar Mac zoveel makkelijker gemaakt! Echt een aanrader!

Marjoleine Klapwijk

Leiden

17 maart 2014, cursus Mac OS X
8-star
Individuele cursus OS X.9.1 gevolgd in maart 2014.
Op basis van korte uitleg vooraf zelfstandig aan het werk gegaan met ondersteuning van een goed leesbaar boek. Tijdens de zelfstandige uitwerking werden eventuele vragen direct beantwoord en oplossingen door de cursusleider aangedragen. Daarnaast liet de cursusleider interessante en leuke opties zien. De cursus en aanpak van Dick Schaap leverde een goed gevoel van de programmatuur bij het zelfstandig zoeken van oplossingen.

Jan de Werk

Leiderdorp

29 januari 2014, cursus Mac OS X
7-star
Naast handige tips, een nieuwe update vooral deskundige begeleiding. Dick weet op nagenoeg alle vragen direct een antwoord. En anders komt er na even zoeken een oplossing. Zo leer je snel hoe je MAC werkt. Ideaal… Bedankt Dick

Edgar Korteweg

29 januari 2014, cursus Mac OS X
8-star
Op een bijzonder informele maar concrete manier in een paar avonden OS Maverics leren kennen. Dit scheelt mij heel veel uren irritatie, zelf uitzoeken etc. Echt een aanrader!

Casper Bartels

Santpoort

19 januari 2014, cursus Mac OS X
8-star
Er zijn erg veel mogelijkheden, veel van opgestoken,leuke lessen

19 januari 2014, cursus Mac OSX

Scheveningen

19 januari 2014, cursus Mac OS X
9-star
Veel opgestoken vandaag (19-01-2014) over de Mac. Goede duidelijke uitleg, gezellige sfeer, ga zeker inschrijven voor de volgende cursus. Hartelijk dank Dick en tot ziens,
Ans van Leeuwen.

Ans van Leeuwen

Rijswijk

19 januari 2014, cursus Mac OS X
9-star
Voldoet volledig aan mijn verwachting.

Bart Donkers

Roosendaal

19 januari 2014, cursus Mac OS X
7-star
Reeds enige tijd gebruiker, maar onbekend met de verdere mogelijkheden van Apple. De cursus heeft in deze behoefte prima voorzien.  Positieve sfeer. Docent is deskundig en heeft een plezierige presentatie.

Fred Koolhoven

Den Haag