071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordeling Apple cursus 2013 januari – maart

< 2013 april – december

zaterdag 23 maart 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
Ik heb deze dag ervaren als zeer leerzaam en het heeft mij enthousiast gemaakt mijn apple computer verder te exploreren. De opbouw en de instructies waren helder Als geheel was het een hele zinvolle dag en investering in het gebruik van mijn apple computer!

Veel dank voor deze dag!
Guus Moll van Charante

G.C. Moll van Charante

Leiden

23 maart 2013, cursus Mac OS X
9-star
Prima cursus, heel rustig, genoeg tijd voor vragen,veel geleerd in 1 dag tijd. Nu nog thuis gaan oefenen.
Een aanrader.

Ada van Hasselt

Dirksland

23 maart 2013, cursus Mac OS X
10-star
Zeer veel informatie op een zeer persoonlijke wijze gebracht. Omdat het een kleine groep betrof kregen we maximale persoonlijke aandacht Van harte aanbevolen

Diederik van Hasselt

Dirksland

22 maart 2013, cursus Mac OS X
9-star
Na de overstap van Windows naar Mac en andere Apple’speeltjes’ in 4 avonden veel geleerd! Aan de hand van het cursusboek/gemaakte notities thuis aan de slag. Ruimte voor vragen en visuele oplossingen.

Mooie locatie, prettig tempo. Zeker doen!

Petra Hajee

Leiden

6 maart 2013, cursus Mac OS X
8-star
In 4 lessen veel geleerd met de kennis en geduld van Dick…..deze dame ( ik dus)had 0 ervaring!! Nu vooral veel oefenen…… Prima cursus.

Leny Schouten

Noordwijkerhout

6 maart 2013, cursus Mac OS X
7-star
Zeer doeltreffend en meteen mee aan de slag gegaan. Blijven oefenen en er steeds meer uit halen. Makkelijk te volgen en een goed tempo. Kan het meer mensen aanraden!

Renate van Andel

Aalsmeer

6 maart 2013, cursus Mac OS X
8-star
Het is mij goed bevallen,fijne manier van leren,Je raakt niet uitgeleerd. Het is belangrijk om het bij te houden,dus zal ik een vervolgcursus doen. dick bedankt voor de leuke avonden.

Gert Bouman

Hillegom

maandag 4 maart 2013, cursus Mac OS X
8-star
Heel prettig om zelf te kunnen aangeven wat ik wilde leren! Temeer omdat het in mijn geval divers was; zowel basis- als i Photo e.e.a. opgestoken. Lokatie perfect! Atmosfeer ontspannen. Nu verder thuis oefenen. En anders nog een paar lessen.

H.M. Cornelissen - Westgeest

Heemstede

zaterdag 2 maart 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
Met enige schroom ben ik richting Noordwijkerhout gereden. Aangekomen veranderde dat vrij snel. In een ontspannen sfeer kennis maken en daarna gericht aan het werk. Stap voor stap de mogelijkheden van die fantastische Mac doorgenomen. Het plezierige is dat er steeds gelegenheid is tot het stellen van vragen, maar ook weer niet zo veel dat het programma daardoor vertraagd wordt. Kortom een zeer waardevolle dag met veel stof om weer thuis verder mee aan de gang te gaan.

Dick bedankt

Ard Schenk

Grootschermer

zaterdag 2 maart 2013, dagcursus Mac OS X
9-star
Heel zinnig om een dagcursus bij Dick Schaap te volgen om alle in’s en out’s onder de knie te krijgen en efficiënt te kunnen werken op een MAC ! Op naar de volgende cursus t.w. i-Photo. Ik heb er nu al veel zin in!

Carolien van der Heijden

Grootschermer

2 maart 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
dick, voor mij is zo’n dag het beste begin om met deze veranderingen in techniek om te kunnen gaan: het geeft de basis en laat me zien wat er allemaal mogelijk is en welke zaken mijn aandacht moeten krijgen. Het smaakt naar meer! maar klopt het dat de andere cursussen alleen verspreid over verschillende dagen plaatsvinden? Voor mij is een dagcursus het best passend.

Saskia Teunisse

Hillegom

2 maart 2013, cursus Mac OS X
9-star
Wat een verademing! Na heel wat boeken en boekjes over Mac, bracht deze cursus eindelijk licht in de duisternis. Doelgericht, helder, klantgericht en met kennis en kunde gebracht! Mooi Dick! Wij komen terug…

Curd Bollen

Roosteren (L)

22 februari 2013, cursus iPad
7-star
Ik heb de cursus IPad gevolgd. Aan de hand van een eenvouidig te begrijpen boek wandel je door de gebruiksmogelijkheden van de IPad. Wanneer je vastloopt of het even niet meer weet, helpt Dick je weer verder. Aan het eind van de twee dagdelen heb je een goed inzicht in de mogelijkheden van de IPad. De locatie is prima te bereieken. Kortom, een aanrader. 2

Adri Bosman

Nootdorp

20 februari 2013, cursus Mac OS X
8-star
Cursus Mac OS X 4 dagdelen Een prima combinatie: met een goed boek aan de gang gaan totdat je vastloopt en Dick weet dan altijd raad. Hij ondersteunt heel goed zodanig dat je het blijft onthouden, door doen leer je op een prettige manier De ruimte is prima en de sfeer is relaxed.

Een aanrader voor mij was het prima maatwerk

Ton ten Velde

Leiden

10 februari 2013, cursus Mac OS X
8-star
Ik had moeite met het gebruik van Mac OS X na jaren Windows. De cursus heeft dit opgelost. Het zelfstandig werken met het boek en wat thuis oefenen gaat prima tot je vast komt te zitten, maar dan is Dick er om je verder te helpen. Een goede locatie en sfeer. Een aanrader.

Jan Lameris

Hillegom

woensdag 6 februari 2013, cursus iPad
7-star
De cursus iPad is mij goed bevallen. Het begin was lastig. De start zie ik dan ook liever klassikaal. Het was even wennen aan het zelfstandig werken maar een prettig te lezen lesboek en uitstekende begeleiding maken veel goed.

Margriet Boelen

Alphen

3 februari 2013, cursus iPad
7-star
Eindelijk de ipad onder de knie. Goed lesboek en prima begeleiding. Toch Flash mogelijk op de ipad !!

Hubert van Tellingen

Nieuwkoop

2 februari 2013, dagcursus Mac OS X
8-star
Super curcus! hele fijne groep, gezellige dames met zn 5 Ik ben een leek met computers maar ging met voldaan gevoel hier vandaan.Raad dit zeker aan!Nu thuis oefenen en oefenen… Dick erg bedankt…je bent een fijne leraar! was gezellig!!

Justine

Hoorn

zaterdag 2 februari 2013, dagcursus Mac OS X
9-star
Wat een heerlijke besteding van de dag. Dick legt heel rustig en duidelijk alles uit. Je krijgt alle tijd en ruimte om op ontdekkingsreis te gaan. En daarna vooral DOEN DOEN DOEN. Oja, en de lunch is ook heerlijk 🙂

Absolute aanrader!

Chantal

Amsterdam

2 februari 2013, cursus Mac OS X
10-star
Een dagje ‘Dick’

Met veel zin naar deze cursus gekomen, deze dag heeft nog meer gebracht dan dat ik dacht, en ik ga er zeker veel aan hebben, op naar de vervolg cursus, nu al zin in.

Femke Dijkema

Zandvoort

23 november 2014, dagcursus Mac OS X
8-star
Prima cursus, goed om een keer de basis tot je te nemen, zal ik veel plezier van hebben!

Mary

zaterdag 2 februari 2013, dagcursus Mac OS X
7-star
Uitstekende cursus om op weg te komen met je MAC. Aanrader voor iedereen die MAC aanschaft. Prima uitleg, rust en heerlijke lunch in Congrescentrum.

Janine Dechesne

Naarden

30 januari 2013, cursus Mac OS X
8-star
Beste Dick, Met heel veel plezier gekomen, was zeer onwetend maar inmiddels niet meer de angst om achter de mac te gaan zitten. Kom zeker nog langs om mijn vaardigheden weer uit te breiden.

Hartelijk dank, Danielle

Danielle Steegmans

Leiden

30 januari 2013, avondcursus Mac OS X
10-star
Voor mij is deze cursus de ommekeer geweest zodat ik nu ook daadwerkelijk mijn computer gebruik, ervan geniet en weer plannen maak om er mee verder te gaan. goed tempo en niveau!!

Gedeon

Désirée Hoynck van Papendrecht

Oegstgeest

30 januari 2013, klassikaal Mac OS X
8-star
Het was een hele leerzame en gezellige cursus. Voor mij heel uitnodigend om meer met de Imac thuis te gaan doen zonder bang te zijn dat ik iets verkeerd doe. Eigenlijk waren 4 lessen tekort. De uitleg van Dick was zeer duidelijk en met heel veel geduld gegeven.

Janneke Stoutjesdijk

Leiderdorp

30 januari 2013, Mac OS X
8-star
veel gehad aan deze cursus, van complete digibeet naar met vertrouwen achter de computer gaan zitten en vooral dingen uit DURVEN proberen. Ik vraag nu niet eerst aan een ander maar ga eerst zelf zoeken/proberen. Bovendien hadden we een heel gezellige groep dus hebben ook veel lol gehad!

Annet Vester

Leiden

woensdag 30 januari 2013, avondcursus Mac OS X
8-star
Na vier avonden apple cursus eindelijk mijn zoon niet meer nodig!! Weet het soms nog wel eens beter dan hem! Leuke cursus, veel geleerd en niet meer zo bang om de ‘knoppen’ aan te klikken. En een openbaring wat ik allemaal met mijn computer kan doen. Nu nog even thuis verder oefenen. Dick bedankt!

Margriet Kaptein

Leiden

woensdag 30 januari 2013, klassikaal Mac OS X
9-star
Aan cursus begonnen omdat ik de Mac al zo’n 1,5 jaar bekeek en wist dat ik er veel mee zou kunnen doen!!! Met deze cursus heb ik het lef gekregen om te DOEN! Geweldig wat een eye-openers, en in 4 avonden kan ik heel veel uit mijn mooie Mac halen! Dank voor het geduld om mij dat aan te leren.

Heleen Kroon

Den Haag

woensdag 30 januari 2013, cursus Mac OS X
9-star
In een relaxte sfeer allerhande vragen kunnen afvuren. Heel veel eye-openers!
Dick, bedankt! Ik kom zeker een keer terug.

Mieke Steenvoorden

De Zilk

20 januari 2013
9-star
Zaterdag de 19e een Mac Os X dagcursus gevolgd bij Dick. Een fantastische dag gehad in een ontspannen ambiance en een mooie locatie gecreëerd door Dick. Een echte aanrader voor als je overstapt op Apple!! Ga zelf ook de I-live doen bij Dick als vervolg op deze dag. De dag is voorbij voor je het weet. Geen grote groepen en veel persoonlijke aandacht. Kortom zoek niet verder!

Ed Rovers

Hoofddorp

19 januari 2013, cursus Mac OS X
8-star
Vandaag (19-01-2013) heb ik een uiterst waardevolle dagcursus gehad van Dick Schaap over de werking van de Imac. Er wordt wel gezegd dat het werken met een Apple een fluitje van een cent is, maar zo ervoer ik dat niet. Daarom heb ik een dagcursus gevolgd bij Argos Computeropleidingen. De gepassioneerde wijze van “les” geven door Dick Schaap over de (vele) mogelijkheden op de Imac was zeer verhelderend en gaf veel handvaten om goed met de Imac te leren omgaan. Voor de kosten van € 125 krijg je:
hele dag bijscholing

  • uitstekend boekwerk over de werking van de Imac
  • instructie in een kleine groep deelnemers, waardoor veel persoonlijke aandacht en de nodige ruimte voor individuele vragen
  • mooie locatie, met gebruik van uitstekende apparatuur
  • volop koffie/thee
Hans Ewalts

Venray