071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordelingen Apple 2012-2

< Vorige

16 april 2012, cursus Max OS X
Waardering 6 van 10 punten
Heb met veel plezier de Mac OS X cursus gevolgd. Ik vond Dick een fijne docent en dat de groep cursisten klein was vond ik zeer plezierig. Zo kreeg iedereen m.i. voldoende aandacht.
Het kennisniveau van de deelnemers was wel gevarieerd waardoor er soms wat langer stil werd gestaan bij eenvoudiger onderwerpen cq handelingen maar dat zal per deelnemersgroep verschillend zijn denk ik.
Het tempo lag zeker niet te hoog.

Had wel van tevoren andere verwachtingen van de cursus (bijv. meer iPhoto) maar die waren, gezien het aantal van 4 dagdelen t.o.v. het aantal onderwerpen, achteraf gezien niet reëel.

Resumerend: ik heb er, ondanks dat ik al redelijk ervaren ben met de Apple, veel handige dingen geleerd. Kan het de Apple-gebruikers dan ook aanbevelen. Mn volgende cursus bij Dick zal iLife en/of Excel zijn!!

Mariëtte Bergman

Noordwijkerhout

maandag 16 april 2012, cursus Mac OS X
Waardering 9 van 10 punten
Hallo Dick,

Een leerzame cursus, alle aandacht, rustige manier van lesgeven, en moeten nu zelf volop aan de gang om het geleerde niet te vergeten. Hartelijke groetjes.

Frank en Lenneke Meijer

Lisse

13 april 2012, cursus Mac OS X
Waardering 9 van 10 punten
Het was weer beregezellig bij Dick. Goede cursus, fijn dat er echt werd “les”gegeven. Zo komt het bij mij wat beter binnen 😉 Thuis gaat het nu een stuk beter met de MAC. Bedankt Dick.

Groetjes, Ingrid

Ingrid van Dijk

Voorhout

11 april 2012, cursus Mac OS X
Waardering 8 van 10 punten
Heb de cursus zeer leerzaam gevonden. Had al geruime tijd een mac in mijn bezit, en nu weet ik pas wat ik er allemaal mee kan doen. Wel thuis oefenen. Een kleine groep op een goed bereikbare locatie met prima begeleiding.
Een aanrader.

Riet Kret

Voorhout

26 maart 2012, cursus Mac OS X
Waardering 9 van 10 punten
Goede kennismakingscursus met dito deskundige begeleiding.
Didactisch goed. Tiptop accomodatie met zeer ontspannen sfeer.

M. van Spronsen

Hillegom

22 maart 2012, cursus Mac OS X
Waardering 9 van 10 punten
Alle vragen worden beantwoord op een prettige wijze! Uitstekende sfeer. Ik heb zelf thuis de geleerde stof op de cursus verder doorgenomen en dan ontdek je dat de essentiële zaken op de cursus zijn behandeld. Ik ga ook met veel plezier naar de cursus ILIFE.

Jan Louis Spoormaker

Rotterdam

14 maart 2012,
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de cursus Mac OS X individueel gevolgd op mijn Macbook Pro, aan de hand van het lesboek. De begeleiding is super. Alles kan gevraagd worden. Zelfs problemen met de sleutelhanger worden opgelost. Meer dan verwacht. Groeten Brenda.

Brenda van Schie

Haarlem

8 maart 2012
Waardering 9 van 10 punten
Een gave cursus. 4 avonden is te kort. Ik kom graag nog eens terug. Bedankt Dick!

Mw. J.A. Molkenboer

Wassenaar

8 maart 2012
Waardering 9 van 10 punten
Wat een leuke cursus! Eindelijk doe ik meer met mijn Macbook dan internetten en mailen. Een fijne cursusomgeving, gezellig, lekkere koffie! Ik ga door met de cursus iLife.

Jan Mulder

Leiden

7 maart 2012
Waardering 6 van 10 punten
Aanvankelijk was ik helemaal confuus door het hoge tempo. Ik had me dacht ik ingeschreven op een beginners cursus als kennismaking met de Mac en dat was het m.i. niet. De kennis van de diverse cursisten was te gevarieerd. Toch heb ik heel veel geleerd en de sfeer was gezellig. Voor een volgende cursus is het voor de deelnemers m.i. prettiger als ze een zelfde kennis en vaardigheid hebben.

Nel Verveen

Lisse

7 maart 2012
Waardering 5 van 10 punten
Leuke cursus. Helaas voor mij ging de informatie te snel. Ik ben echt een beginneling. Conclusie: aantal lessen te weinig. Het zgn bord aan de wand is slecht te lezen. Ik vond de sfeer gezellig. Maar…… ik ben er nog niet. Er zal thuis nog veel aan zelfstudie gedaan moeten worden…..als me dat lukt.
Tot zover bedankt Dick
Groeten Mattie

M. de Hoog

Lisse

7 maart 2012
Waardering 8 van 10 punten
Prima cursus met prachtige apparatuur. Sfeer relaxed. Gewoon een aanbeveling voor wie met de Mac van start wil. Wat thuis oefenen voor de start kan geen kwaad.

Constant Scholten

7 maart 2012
Waardering 7 van 10 punten
Vond de cursus leerzaam, wist al het een en ander. Maar heb toch nog genoeg nieuwe items geleerd. Misschien als tip: de inhoud van de cursus misschien beter omschrijven, zodat echte beginners kunnen worden gescheiden van de iets meer ingewijden

Inez Matini

Amstelveen

7 maart 2012
Waardering 9 van 10 punten
Ik heb een cursus voor de Imac gevolgd en dat was zeer leerzaam. Dick Schaap doet ontzettend zijn best om alle vragen te beantwoorden en om iedereen veel aandacht te schenken. Het werken met Apple is daardoor erg leuk en fijn geworden.

Marian Alsem

Noordwijkerhout

7 maart 2012
Waardering 7 van 10 punten
Leuke, leerzame cursus met een bijzonder plezierige en geduldige docent.
Een vervolg cursus, toegespitst op éen specifiek onderwerp, zou ik leuk vinden.

Danny Westerhof

Amsterdam