071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordelingen Apple 2012-1

< Vorige Volgende >

8 oktober 2012, cursus Mac OS X
8-star
September 2012 de 4 avonden tellende cursus Mac OS X gevolgd.
Cursus werd in hoog tempo gegeven met toevoeging van duidelijke handleiding voor thuis werk. De cursus helpt je zeer goed over je (mijn!) koudwatervrees heen om over te stappen van Windows op de iMac. Maar zeker voor ouderen (65+) die niet erg snel meer memoriseren en ook niet al te veel computerervaring hebben, ligt het tempo behoorlijk hoog. Na elke avond de tijd hebben (vinden) om het behandelde gedegen te herhalen met hulp van het instructie-boek bleek achteraf eigenlijk een must (lukte mij helaas niet voldoende). Cursus leider is helder, duidelijk, heeft oog voor de noden van de individuele cursist (binnen limieten natuurlijk). Sfeer is prettig (zeker in mijn groep) maar natuurlijk mede afhankelijk van de toevallige samenstelling. Aan de cursusleider ligt het in ieder geval niet!
Heb er dus veel aan gehad, ook al zou ik voor mijzelf graag een wat rustiger tempo gezien hebben.
De behandelde onderwerpen zijn zeer adequaat en typisch die onderwerpen waar je het eerst mee te maken krijgt bij omschakeling. Zeer aanbevolen dus!

Jan T.M. van Doorn

Haarlem

8 oktober 2012, cursus Mac OS X (klassikaal)
9-star
Om meer van de foefjes van Apple te ontdekken heb ik de cursus Mac gevolgd in mijn eigen tempo. Het cursus boek is duidelijk en wat niet helder is komt Dick uitleggen. Zeer plezierig werken in rustige sfeer en kleine groep. Het vervolg was iLife om de mogelijkheden van iPhoto te ontdekken. Ook hier heb ik veel aan gehad. Ik ben nu in staat om leuke dingen met dit programma te doen. Door deze cursussen wordt je minder bang zelf aan de slag te gaan.
Een absolute aanrader voor iedereen die meer met z’n Mac wil.

Marian van der Helm

Wassenaar

22 augustus 2012, cursus Mac OS X (klassikaal)
8-star
Om overstap van PC naar Mac te maken individuele OS X cursus gevolgd. Was heel nuttig met goed boek (Visual Steps), goede begeleiding in een aangename sfeer. Maar Apple is toch zodanig anders dat ik overstap soms nog knap lastig en tijdrovend vind. Een vervolgcursus lijkt me daarom wel geen overbodige luxe.

Cees van Tol

Valkenburg ZH

15 augustus 2008, cursus iLife
8-star
Al bijna vijf jaar werk ik met Mac. Na de cursus iLife11 zijn mijn laptop en ik nóg betere vrienden geworden! Ik kan nu fotoboeken en filmpjes maken en heb veel meer behendigheid met iTunes. En bovenal ga ik steeds makkelijker zelf op zoek naar de zeeën van mogelijkheden die er zijn met mijn kleine vriend. Prima cursus, fijne begeleiding. Aanrader!

Annemieke Schors

Leiden

16 juli 2012, cursus iLife
8-star
Na de cursus Mac OS X heb ik de iLife cursus gedaan. Ik had wel al wat filmpjes gemaakt maar ik liep toch nog tegen bepaalde dingen aan. In de cursus heb ik veel bijgeleerd. Nu kan ik volop aan de slag. De sfeer tijdens de cursus was erg gezellig en de begeleiding heel goed (en geduldig). Op iedere vraag is een antwoord, anders wordt het opgezocht. Al met al is deze cursus een aanrader voor iedereen met een iMac!

Kathy van der Wiel

Noordwijk

9 juli 2012, cursus Mac OS X
7-star
Ik kocht een Mac en kreeg van alle kanten te horen:”Dat is zo gebruikers-vriendelijk.” Voor een verstokte PC gebruiker viel dat vies tegen. Ik ben blij dat ik in de buurt een cursus vond om op een ontspannen manier wegwijs te worden in andere manier van werken. Een aanrader!

Annelies Boutellier

Zandvoort

14 juni 2012, cursus Mac OS X (klassikaal)
7-star
Voor iemand de een mac heeft gekocht is dit een welkome aanvulling. Een computer is een computer, maar een mac is toch heel speciaal. Als de basis niet goed is, dan is het werken op een mac niet leuk.
Deze cursus is in een kleine groep een aanrader. Ongedwongen en een geduldige docent laat zien dat het een mooi apparaat is. Ik ben een stuk wijzer op de mac gaan werken.

Groet,
Jos Mesman

Jos Mesman

Lisserbroek

14 juni 2012, cursus Mac OS X
8-star
Mac OS X, een sublieme cursus, als gebruiker van iMac heel erg veel bijgeleerd. Smaakt naar meer. Ik kom beslist terug voor een andere cursus om meer te leren over bijv. het maken van Nieuwsbrieven etc., verbeteren van het e-mailen .

Ilona Joustra

Zevenhuizen ZH

29 mei 2012, cursus Mac OS X
9-star
Ik heb de cursus met veel plezier gevolgd.Duidelijk uitleg in een ontspannen sfeer.

Carla Mastenbroek

Leiden

16 mei 2012, cursus Mac OS X
9-star
Een geweldig programma, voor mij wat snel. Ik heb te weinig geoefend. Sommige dingen zijn althans voor mij te diep uitgewerkt omdat ik dit in de praktijk niet zal gebruiken. Foto en film hebben mijn belangstelling. Oefening baart kunst.

Erg bedankt voor de adviezen. Als ik in de toekomst vast loop hoop ik nog een beroep op je te mogen doen.

Cees Dorrestijn

De Zilk

16 mei 2012,
8-star
Ik heb tijdens deze mac cursus veel geleerd. Een prettige sfeer en goede uitleg!
Een aanrader!!!

Annet van Andel

Amstelveen

16 mei 2012
7-star
De cursus was heel leerzaam. Ondanks dat ik best al veel gewerkt had op mijn iMac heb ik veel dingen bijgeleerd. Ik ga zeker nog voor de vervolgcursus iMovie.
Dick is een prettige, geduldige leraar en het kleine groepje maakt dat het ook nog erg gezellig is. Ik zou deze cursus iedereen aanbevelen.

Kathy van der Wiel

Noordwijk

16 mei 2012
9-star
Mac cursus met veel uitleg door docent,in zeer goede sfeer.Een aanrader voor wie Mac onder de knie wil krijgen.

Aan Rodenburg

Voorburg

16 mei 2012
7-star
De cursus mac is aan te bevelen, omdat je de eerste vaardigheden op een eenvoudige wijze wordt aangeleerd

Fred van Andel

Amstelveen

8 mei 2012
9-star
Tijdens de cursus heb ik veel geleerd, het bijbehorende cursusboek leest nu een stuk makkelijker. Ik kijk uit naar de volgende cursus “iLife” in oktober.
Hartelijke groet,
Ingrid Veen

Ingrid Veen

Noordwijk