071-3613969 info@argosnet.nl

Beoordelingen online cursussen

21 januari 2022 | privéles online Apple Foto

Waar ik veelal van de ‘grote stappen, snel thuis’ ben, hield Dick Schaap me bij de les om juist stap voor stap door de materie te gaan. De logica van de opbouw van de cursus en de toelichting van Dick, maakte dat ik veel leerde. Om mij enthousiast te houden liet hij ook regelmatig iets zien ‘wat ook allemaal kan’. Er ging regelmatig een ‘apple-wereld’ voor me open. Ik kan de cursus iedereen aanbevelen!

Bernard Welten

BJAM Welten Advies

22 november 2021 | privéles online Excel en Outlook

Heel fijn en leerzaam heb ik de lessen van EXCEL en OUTLOCK gevolgd, de lessen waren duidelijk, en zeker aan de hand van het les boek super goed te volgen. Dick heel erg bedankt.

Marcel Spaargaren

Rijsenhout

10 oktober 2021 | privéles online Excel module 1

Cursus heb ik als zeer nuttig ervaren voor mijn werk met persoonlijk goed advies van de heer Schaap.

Robbert Uittenbogaard

JUB Holland

4 September 2021 | privéles online Apple Foto

Mijn vraag aan Dick Scchaap was om de chaos van meer dan 11.000 foto’s met veel ldubbelen en kris-kras overlappende series te ordenen. Met behulp van Apple Schermdelen en iCloud onderzoek is er nu een helder archief waarin ik de weg weet.
Dick doet dat op een rustige manier en met veel geduld en zonder ophef over mijn soms wel beschamend gebrek aan kennis van de besturing.

Hans Broess

Maastricht

31 augustus 2021 | privéles online Apple iMovie

Zojuist m’n 3e online-cursusuur iMovie gehad van Dick Schaap.
Na weliswaar veel voorwerk (digitaliseren van oud materiaal op DVD, daarna deze overzetten op mp4) bleef ik alsmaar hangen op het verwerken van dit materiaal.
Dick wist me heel snel over deze hobbel heen te helpen. Erg plezierige manier van cursus volgen. Toegankelijk, direct, geen poespas, helemaal toegesneden op de vraag. Je merkt dat Dick veel ervaring heeft: herkent meteen je probleem en weet de oplossing, en daardoor kom je heel snel vooruit. Zonder meer aan te raden.

Erik van der Bij

Groningen

15 juni 2021 | privéles online Word en Excel voor Mac

Als leek op het gebied van Word en Excel ging ik de online training in.
Wát heb ik hier veel aan gehad.
Ik werd online enorm geduldig en deskundig getraind.
Terwijl ik thuis aan de keukentafel voor m’n laptop zat, gingen we stap voor stap door de stof heen.
Iedere week een beetje meer.
Met als eindresultaat dat ik me voortaan zelfstandig prima kan redden op dit gebied. Dankjewel!

Pauline Bezuijen

Wijk aan Zee

1 juni 2021 | online les Apple Foto
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb de foto cursus gevolgd. Wist niet goed wat te verwachten, dus ging er blanco in. Maar weet nu al zoveel meer en qua lesmateriaal, was het zeer goed en duidelijk geregeld.
Online/scherm meekijken is een prima alternatief om deze cursus te volgen. Het verliep allemaal zeer gemoedelijk en flexibel qua inplannen van de lessen.
Ga nu zelf even aan de slag maar dan kom ik zeker terug voor meer begeleiding voor Apple cursussen en verdere foto informatie.
Dank tot zo ver!

Nathalie Hulsebosch - van Schie

Hillegom

5 mei 2021 | online les Excel 2019 module 1
Waardering 8 van 10 punten
Cursus Excel module 1 online gevolgd. Was goed te doen. Dick geeft heldere uitleg en met wat huiswerk oefeningen heb ik weer enige handigheidjes opgedaan. Het cursus boek en de begeleiding is mij goed bevallen.
Ik overweeg dan ook module 2 op deze wijze te gaan volgen.

Kees Nulkes

Noordwijkerhout

11 maart 2021 | privéles online Excel module 1

Dick legt het allemaal heel duidelijk en rustig uit. Hij is geduldig en denkt goed mee (wat is relevant voor de cursist, wat heeft wel of geen extra aandacht nodig). Het cursusboek was ook helder en to the point. Cursus was online, dat ging ook prima. Echt een aanrader!

S. Jongh

NPO

24 februari 2021 | privéles online macOS Big Sur
Waardering 9 van 10 punten
Door de basis principes van apple te hebben geleerd kreeg ik binnen 4 lessen heel goed alles onder knie. en heel praktische zaken geleerd en meteen toegepast. en ook meteen overzicht en structuur aangebracht. wat me rust geeft. straks weer 4 lessen key note doen in het voorjaar.

Madeleen Klaasen

Amsterdam

5 januari 2021 | privéles online mac iMovie

3 online lessen iMovie gevolgd. Er gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. Dick is een prettige docent die alle tijd voor je neemt. Hij heeft een rustige manier van uitleggen. Online les vond ik best wel eng, het voelt snel heel vertrouwd.

Thx Dick!

Janneke Kloppers

Nijmegen

5 november 2020 | privéles online macOS Catalina
Waardering 9 van 10 punten
Vandaag de vierde en laatste les van de cursus Catalina gehad. Het is mij goed bevallen. Dick is een rustige docent die ook alle tijd neemt om samen door de programma’s te gaan. Ik heb veel geleerd maar ik merk ook dat er nog veel meer te ontdekken valt op mijn iMac. Ik zal nog wel een keer terugkomen.

Peter Jacobs

Nijmegen

4 november 2020 | online cursus Excel 2019, modules 1 en 2
Waardering 9 van 10 punten
De cursus excel gevolgd. Een echte verdieping van de kennis die ik al had. Fijne begeleiding en de stof is goed te volgen. Heel persoonlijk en flexibel.

Jackelien Ruwaard

Rijnsburg

9 oktober 2020 | privéles online mac iMovie

Afgelopen week 2 uur online les in iMovie gevolgd. Ik ben zeer content, het was een fijne tijdsbesteding en ik heb veel geleerd. De begeleiding steekt erg goed in elkaar, goede opbouw. Ik kan nu mooie videomontages maken 😊 🇧🇪

Arthur Liefkens

Gent (B)

13 september 2020 | Privéles online mac Foto
Waardering 8 van 10 punten
Een leuke cursus, eindelijk snap ik het en kan ik weer een fotoboek maken. Ik ben erg tevreden over deze manier van lesgeven.

Jan van der Weiden

Haarlem

15 juni 2020 | Privéles online mac iMovie

Zojuist de Imovie cursus online gevolgd en ben super tevreden en heel blij met hoe het allemaal gegaan is. Super heldere uitleg en hulp bij vragen.
Dick neemt de tijd en is de eerste die mijn overtuigd heeft dat een goede live en online training kan. 

Heel erg bedankt.

 

Cees Pater

Tasman Professionals

29 februari 2020 | Privéles mac iMovie

Vandaag 2 uur privéles iMovie gehad. Aangezien ik zeer beperkt ben in het bedienen van mijn macbook een redelijke uitdaging. Maar Dick was geduldig, nam rustig de tijd en legde alles (zelfs voor een digibeet als ik) helder uit. Ik kan Dick zeker aanraden als opleider!

Ferry Vink

Lisse

19 februari 2020 | privéles macOS Catalina

Ik volg een aantal privélessen bij Dick met m’n MacBook Pro. Bij mij moest het roer om en wil daarbij nieuwe dingen leren voor een nieuwe toekomst, zodoende ligt mijn interesse bij de grafische aspecten van de MacBook Pro. Dick is begripvol en geeft op een duidelijke manier les. Hij houdt rekening met de richting die ik op wil en welke informatie ik dieper op in wil gaan, dit werkt erg motiverend. Ik krijg daarnaast ook steeds voldoende informatie mee om thuis mee te oefenen. Al met al fijne lessen en een echte aanrader!

Tim Lubberts

Haarlem