Beoordelingen Microsoft cursussen 2016

13 december 2016 | Windows, Word, Excel, Outlook en PowerPoint
Waardering 10 van 10 punten
Tja, na 40 jaar terug in de klas.
Hoe is dat ook alweer? Geweldig dus.
Geen stress, duidelijk lesmateriaal, eigen tempo, geduldige leraar.
Dick bedankt ik ben weer helemaal bij.
x Ellen

Ellen van Troost

Nieuwkoop

1 december 2016 | Excel 2013 modules 1 & 2
Waardering 10 van 10 punten
Ik kan het iedereen aanbevelen, het lesmateriaal is compleet en overzichtelijk.
De computers en de ruimte zijn goed verzorgd en de sfeer is prima.
Er is continu aandacht voor de cursisten en er is altijd ruimte om vragen te stellen
Alles bij elkaar een mooie en leerzame ervaring.

Ard van Duijn

Vink Products

15 november 2016 | Windows 10
Waardering 10 van 10 punten
Ik heb veel aan deze cursus gehad, Dick staat je altijd bij met raad en daad. De cursus wordt gegeven op een begrijpelijke manier, ik ga hier in de toekomst nog veel profijt van hebben. Misschien tot ziens Dick!!! Het ga je goed..

Heleen van Duyn

Het Raamwerk

15 november 2016 | Word, Excel, PowerPoint, Outlook
Waardering 9 van 10 punten
Via internet bij Argos computertrainingen terechtgekomen. Één proefles meegedaan en bij binnenkomst voelde het gelijk al goed. Aangemeld voor cursus Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De leeromgeving is zeer ontspannen en er hangt een goede sfeer. In je eigen tempo werken onder goede begeleiding van Dick en duidelijk lesmateriaal. Zeker een aanrader voor mensen die meer met een computer willen/moeten gaan werken. Volgend jaar ga ik zeker weten het vervolg hierop doen. Al met al boven verwachting…!

Marcel Bouwer

Mediq Nederland

8 november 2016 | Excel modules 1 & 2
Waardering 9 van 10 punten
Heb de cursus Excel 1 + 2 gedaan. Er is zeker aan de verwachting voldaan. Het lesmateriaal was prima verzorgd en duidelijk, waardoor je gemakkelijk zelfstandig kan werken. Hierdoor hoef je maar sporadisch vragen te stellen. De begeleiding was prima. Als je vragen hebt, wordt je gelijk geholpen en kan je meteen verder. Doordat de aanwezige cursisten zelf ook druk bezig zijn, kan je lekker geconcentreerd werken. De sfeer is prima.

De enige opmerking die ik heb is, dat je als je er thuis niet aan werkt of kan werken, de tijd die voor de cursus staat relatief kort is. Ik had zelf wat meer tijd nodig om de cursus te voltooien. Of ik ben gewoon traag 🙂

Roger Coert

Sandoz BV

8 november 2016 | Excel 1 & 2 + draaitabellen
Waardering 10 van 10 punten
Alles is TOP! Goed materiaal. Uitleg duidelijk en vriendelijk. Op eigen tempo in een rustige omgeving. Koffie/thee, een gezellig gesprek met mede cursisten in de pauze.

Marja Zwart

Noordwijkerhout

8 november 2016 | Windows 10, Excel 1 & 2, draaitabellen
Waardering 9 van 10 punten
In een rustige omgeving kan ieder in zijn eigen tempo zijn of haar cursus volgen. De ondersteuning van Dick is professioneel en met geduld weet hij iedereen te begeleiden op zijn of haar niveau om elke cursus tot een succesvol einde te brengen. De ontvangst met koffie bij aanvang en tussendoor wordt als zeer ontspannen en gezellig ervaren.
Een aanrader als je wat wil opfrissen of wil leren.

Ben van der Laan

O&Y Invest BV

4 november 2016 | 2 daagse training Excel
Waardering 9 van 10 punten
De cursus exel 2010 deel 1 heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. En de begeleiding door Dick was duidelijk en met veel geduld.

Heel fijn om af en toe uitgenodigd te worden aan de tafel koffie te drinken en een praatje te maken. Kortom op naar deel 2 (volgend jaar of zo)

Anita Vijfschaft

UWV Werkbedrijf Leiden

4 november 2016 | 2 daagse training Excel
Waardering 9 van 10 punten
Het waren twee leuke leerzame dagen.

L. van der Plas

UWV Werkbedrijf Leiden

4 november 2016 | 2 daagse training Excel
Waardering 9 van 10 punten
Een hele leuke, leerzame en gezellige cursus. Iedereen kan op zijn eigen tempo werken. Ik heb veel handige trucjes geleerd. Bedankt!

Melina Broekhuizen

UWV Werkbedrijf Leiden

4 november 2016 | 2 daagse training Excel
Waardering 9 van 10 punten
De cursus wordt goed uitgelegd en met veel geduld. Duidelijk werkboek.

Ingrid Moraal

UWV Werkbedrijf Leiden

4 november 2016 | 2 daagse training Excel
Waardering 9 van 10 punten
Er wordt op een goede en rustige manier door Dick lesgegeven. Doet het klassikaal maar als je er niet door komt geeft hij ook op jouw tempo individueel aanwijzingen. Bijna alle trics en trucs komen wel aan bod.

Frank Bal

UWV

4 november 2016 | 2 daagse training Excel 2010
Waardering 10 van 10 punten
Ik ben zeer tevreden over de cursus. Naast dat ik veel heb geleerd krijg je ook een goed verzorgde lunch!
Ik ben Dick zeer dankbaar voor zijn geduld en goede uitleg. Ik raad de cursus aan een ieder aan. Zowel jong als oud.

Barry Hoff

UWV Leiden

3 november 2016 | Excel 2013 modules 1 & 2
Waardering 10 van 10 punten
Duidelijk cursusmateriaal en prima leraar,
aanrader!!

Edwin Hoogeveen

Vink Products Katwijk

18 oktober 2016 | Excel 2013 modules 1 & 2
Waardering 9 van 10 punten
Interessante cursus. Prettige werkomgeving, duidelijk werkboek en vriendelijke cursusleider.

Harmen van der Plas

Verhees Notarissen NV

18 oktober 2016 | Excel 2013 modules 1 & 2
Waardering 9 van 10 punten
Zelfstandig werken aan excel 2010 deel 1 en deel 2 is zeer goed bevallen.

Yvonne van der Vlugt

Verhees Notarissen NV

14 oktober 2016 | Excel 2013 modules 1 & 2
Waardering 9 van 10 punten
Cursus Excel gedaan, zeer duidelijk boek met duidelijk uitleg. Bij evt. vragen duidelijke rustige uitleg/begeleiding.
Kleine klas met rustige sfeer.

Dieneke Siebert

't Huis op de Waard

13 oktober 2016 | Word, Excel en Outlook 2013
Waardering 9 van 10 punten
Een prettige ontspannend sfeer, duidelijk les materiaal en onder hele goede begeleiding heb ik de cursus gevolgd.

bedankt Dick

Tanja Dubbeldam

Marente Zorg

1 oktober 2016 | UWV Microsoft Office Traject 2
Waardering 9 van 10 punten
Ik heb met veel interesse en plezier het Microsoft traject gevolgd en verwacht veel nut van de opgedane kennis.
De geduldige ondersteuning van Dick gaf steeds weer moed om nieuwe kennis op te doen.
Ik zou deze cursus altijd aanbevelen aan hen die zich onzeker voelen met computers in het algemeen en vooral op werken met MS Word en Excel. Het programma wordt in een zeer prettige sfeer gepresenteerd.

Anna Franse

Voorschoten

8 september 2016 | Excel 2013 modules 1 & 2
Waardering 8 van 10 punten
Deze cursus kon ik op mijn eigen tempo volgen, met goede begeleiding zowel thuis als op de cursus locatie. ik heb het als zeer prettig ervaren dat de cursus in klein commissie was en daardoor ook goed begeleid kon worden.

Marco Messemaker

Vink Products Katwijk

18 augustus 2016 | Windows 10
Waardering 10 van 10 punten
Ik heb de cursus Windows 10 gedaan en heb er veel van geleerd. Op mijn eigen tempo. En met genoeg hulp en begeleiding, erg prettig. De werkmap is duidelijk beschreven en uitgelicht. De sfeer onder de cursisten is prima! Ik hoop op een vervolg cursus.
Bedankt,
Daphne

Daphne van Egmond

Rijnsburg

14 juli 2016 | UWV traject 2
Waardering 9 van 10 punten
Van UWV heb ik een re- integratie traject 2 gevolgd.
De cursus was leerzaam, een goede begeleiding in een gemoedelijke sfeer.

Joke Heemskerk

Noordwijk

14 juli 2016 | UWV traject 2
Waardering 9 van 10 punten
Prima opleiding in kleine bezetting zodat er voldoende aandacht is voor iedere cursist van beginner tot gevorderde.

Laura Celano

Voorschoten

12 juli 2016 | UWV traject 2, Windows, Word, Excel en Outlook
Waardering 9 van 10 punten
Goede tot zeer goede cursus. Veel van opgestoken. En een Goede leraar die voor alle vragen opstond en ieder persoonlijke aandacht gaf. Ik beveel de cursus door.

Gaby Lohman

Noordwijkerhout

20 juni 2016, cursus Outlook
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb best veel aan de cursus outlook. Toen ik me opgegeven had en de tijden op papier zag staan voor deze cursus dacht ik wel dat is best lang 7x 3 uur. Maar toen ik bezig was, op mijn gemak en het hele boek outlook doornam, ondervond ik dat ik die tijd toch wel nodig had.
Ik vond de manier van lesgeven van Dirk ook prettig (als er vragen zijn hoor ik het wel, was zijn motto) want op deze wijze kon je wat je wil gaan gebruiken van outlook langer over doen dan een andere cursist.

Jaco Bijlemeer

Maregroep Voorhout

9 juni 2016, Typecursus
Waardering 10 van 10 punten
Ik heb met veel plezier de typecursus gedaan, en een typediploma gehaald bij Argos.
Ondanks mijn leeftijd (59 jaar) is het me toch gelukt blind te leren typen, ben op de nullijn begonnen. Ik kan het iedereen aanraden deze typecursus voor jong en oud.

Cor Duddink

Hillegom

1 juni 2016
Waardering 9 van 10 punten
Ik heb Powerpoint 2010 gevolgd en ben zeer tevreden. Het lesmateriaal is duidelijk en helder geschreven, er is voldoende ruimte voor eigen werkzaamheid en toch is er ook aandacht wanneer je ergens niet uitkomt, dit maakte dat ik ook verder ging in mijn eigen tijd.
De sfeer in het lokaal is ongedwongen en professioneel. Ik kan de lessen bij Argos Computertrainingen van harte aanbevelen.

Caroline Bourgonje

Noordwijk

17 mei 2016, Intro PC gebruik Office 2013 en Word 2013 module 1
Waardering 9 van 10 punten
Wat zag ik er tegen op om een computercursus te volgen..
Maar bij Dick Schaap is het ontspannen werken, een prettige omgeving, een fijne begeleiding en gezellige pauzes.
Het werkte voor mij drempelverlagend. Ik heb Introductie computergebruik en daarna Word 2013, module 1 gedaan.
Ook kan ik nu zelf thuis verder aan de slag..
Ik kom zeker weer eens terug om nog wat meer te leren.

Barbera van Barneveld

Voorschoten

28 april 2016
Waardering 9 van 10 punten
Windows, Word, Excel, Access, Outlook en PowerPoint, Office 2013
Bij Argos computertraining heb ik een half jaar tijd, 2 avonden in week het complete ICT traject in mijn eigen tempo doorlopen.
De sfeer en de begeleiding zijn uitstekend. De boeken helder beschreven waardoor je goed zelfstandig kan werken.
Ik ga zeker weer terug komen om mijn computerkennis verder te verdiepen.

Annet R. Loos

Hillegom

8 april 2016
Waardering 10 van 10 punten
Ik heb introductie PC gebruik gevolgd en Word module 1. Ik ben erg tevreden over de cursus. Ik hoop dat ik nu snel een baan kan vinden.
Ik ben erg goed in het maken, herstellen, verstellen en ontwerpen van kleding. Heeft u werk of een baan voor mij stuur mij dan een bericht via deze website of op 0626964464.

Marijam Mostagh

Noordwijk

16 maart 2016, UWV re-integratietraject 2
Waardering 10 van 10 punten
Ik heb via de voucher van het UWV deze computer-cursus gevolgd. Duidelijke uitleg van Dick Schaap en een prettig leerlokaal.
Ik raad zeker deze cursus aan! Echt het vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.
Dick bedankt!!

Marianne van den Bosch

Rijnsburg

17 maart 2016
Waardering 10 van 10 punten
Vandaag de cursus Windows 10 afgesloten, voor mij een opfriscursus daar ik gewend ben om met Mac te werken. Ik ben zeer tevreden over de lessen van Dick Schaap. Zeer deskundig, geduldig en de lessen worden gegeven in een goed uitgerust lokaal in een prettige sfeer.
Een aanrader! Dankjewel Dick.

Louise Helsoot

Freelance tolk / vertaalster Italiaans, Voorschoten

1 maart 2016
Waardering 10 van 10 punten
Ik heb de Cursus Excel 2013 module 1 en 2 gevolgd.
Voor mij was het een ‘opfriscursus’ maar heb er heel veel aangehad omdat ik veel dingen alweer ‘vergeten’ was. De onderlinge sfeer met medecursisten is uitstekend, heel goed dat er een koffiepauze is!
Het is ook heel fijn dat je de cursusboeken meekrijgt zodat je altijd weer terug kunt lezen.
Ik kan een ieder Argos aanraden!

José Ruiter, Noordwijkerhout

Van Egmond Architecten Noordwijk

1 maart 2016, Excel 2010
Waardering 9 van 10 punten
In 2016 de cursus Excel 2010 gevolgd,prima goed bevallen,goede uitleg en ,ook het lesmateriaal was goed te begrijpen,een rustige werkomgeving en tussendoor even pauze met een bakje thee.
Al me al een aanrader!

Ageet Schaap, Rijnsburg

Stannah Trapliften B.V.

1 maart 2016, Excel 2010
Waardering 10 van 10 punten
Ik heb mijn cursus Excel 2010 deel 1 met heel veel plezier gevolgd bij Dhr. Dick Schaap. Alles werd goed uitgelegd. De verwachting was dat ik er een hoop van zou opsteken en dat is ook zeker gelukt. Het lesmateriaal is duidelijk en goed te volgen. De begeleiding is zeer zeker naar wens geweest. De sfeer was goed met koffie en thee op zijn tijd. Jammer dat het alweer mijn laatste les was. Ik ga zeker thuis nog oefenen. En als ik er toch niet uitkom mag ik Dick altijd nog mailen. Dank je wel Dick voor de leuke leerzame avonden.

Gr. Angela.

Angela Huber, Oegstgeest

Stannah Trapliften B.V.

1 maart 2016, Excel 2010
Waardering 10 van 10 punten
Je begint met een kop koffie of thee en gaat daarna zelfstandig aan de slag! Iets wat mij zeer goed is bevallen! Tussendoor ruimte genoeg om vragen te stellen waarna je direct weer op weg bent geholpen. Kortom, een zeer nuttige Excel cursus voor jong en oud!

Rubina van der Tang

Stannah Trapliften B.V. Lisse

25 februari 2016, Cursus Windows 10
Waardering 9 van 10 punten
Voor iemand met weinig computer ervaring, zeer aan te raden met een prima docent.

Rob Mastrigt

Warmond

24 februari 2016, cursus Introductie PC gebruik
Waardering 8 van 10 punten
Fijn om in een kleine groep te werken in je eigen tempo. Prima.

Vera van der Post

Stichting Marente Voorhout

23 februari 2016, cursus Excel module 1
Waardering 9 van 10 punten
Ik heb de cursus excel gevolgd. Het waren leerzame avonden.
Dick is een prima leraar,die altijd voor je klaar staat.

Peter de Best

Stannah Trapliften Lisse

9 februari 2016, re-integratietraject 2
Waardering 10 van 10 punten
Re-integratietraject 2 gevolgd met een scholingsvoucher van UWV in een prettige leeromgeving. Werken in eigen tempo en de flexibele lestijden vond ik bijzonder aangenaam. En ook de vriendelijke en goede begeleiding van de heer Dick schaap was fijn. Kortom echt een aanrader!

L.A. van Duijvenbode

Noordwijk

4 februari 2016, Excel 2010
Waardering 8 van 10 punten
Fijne cursus met leerzame stof. Een goed naslagwerk waarin alles is terug te vinden voor bij de computer
Is een aanrader om een cursus Excel of een andere cursus te volgen!

André Harnas

Carrier Transicold Nederland, Zoetermeer