Beoordelingen Micrososft cursus 2017

18 september 2017 | Introductie PC gebruik met Microsoft Office
Waardering 10 van 10 punten
Beste training gehad en heel snel!

Soeradj Ramasray

Woubrugge

25 augustus 2017 | ICT traject Microsoft Office basis en gevorderd Word, Excel, Outlook, PowerPoint en Access
Waardering 10 van 10 punten
De cursus MS Office vandaag afgerond. Het zelfstandig werken, goede sfeer en de begeleiding van Dick heb ik als zeer positief ervaren.

Dick heel erg bedankt!

Til van Lierop

Hillegom

17 augustus 2017 | Microsoft Word (1) Microsoft Excel (1)
Waardering 9 van 10 punten
De cursus die ik heb gevolgd heb ik met veel plezier en humor gedaan en als ik nog meer cursussen wil doe dat op deze manier,
Dick bedankt
Gr A v d Beek

de Meerlanden Rijsenhout

Arie van Beek

de Meerlanden, Rijsenhout

7 augustus 2017 | Re-integratie traject 3 + 4
Waardering 8 van 10 punten
Met heel veel voldoening de cursus afgerond, op eigen tempo, in een ontspannen sfeer, iedereen aan te raden!
Dick bedankt.

Rob van Wieringen

Noordwijkerhout

18 juli 2017 | Re-integratie traject 1
Waardering 10 van 10 punten
Als je geen baan meer hebt en je wilt met de wereld mee blijven draaien dan is de Argos cursus het cadeautje om verder te gaan. De leraar en mede cursisten maken het zo dat je elke week ernaar uitkijkt om naar de individuele les te gaan. Met een duidelijke uitleg in het boek, die je mee mag nemen naar huis, en de vragen die je hebt tijdens de les, over de stof uit welk boek dan ook worden door Dick duidelijk en met geduld beantwoord en uitgelegd.

Zelfs heeft Dick mij geholpen met de laptop en mobiel samen te laten lopen terwijl dat niet in het pakket zat. Super bedankt Dick ook voor de goede zorgen van de thee. Ik kan het iedereen aanraden om hier een cursus te volgen.

Willemien Enschdé

Wassenaar

5 juni 2017 | Re-integratie traject 1
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb deze cursus als zeer goed ervaren ,het zelfstandig op eigentempo met daarbij de juiste begeleiding werkt zeer goed waardoor er ook een vriendelijke en ontspannen sfeer is .
Prima cursus zeker aan te bevelen voor ieder die met computers werkt.
Mvg Gijs den Haan

Gijs den Haan

Thunnissen Onderhoud

31 mei 2017 | Word 1, Excel 1 en Outlook 2013
Waardering 8 van 10 punten
Ik zag er erg tegen op, maar viel reuze mee. Gezellige sfeer, en de koffie was ook lekker.
Bedankt Dick.

Fons de Groot

Hillegom

31 mei 2017 | Bedrijfstraining Excel
Waardering 9 van 10 punten
In een fijn tempo uitgebreid kennis gemaakt met Excel

Fatiha Najid

Cordaid Den Haag

31 mei 2017 | Bedrijfstraining Excel
Waardering 8 van 10 punten
Prima Basiscursus

Edward de Ruiter

Cordaid Den Haag

31 mei 2017 | Bedrijfstraining Excel
Waardering 9 van 10 punten
Goede uitleg, rustig tempo

Janny de Best

Cordaid Den Haag

31 mei 2017 | Bedrijfstraining Excel
Waardering 7 van 10 punten
Goed tempo, rekening houdend met iedereen. Wel echt de basis en weinig verdiepend (Excel module 1).

Willem de Joode

Cordaid Den Haag

31 mei 2017 | Bedrijfstraining Excel
klantbeoordeling 8 uit 10
Omdat ik totaal nog niet handig was met Excel, was deze cursus voor mij een uitstekende eyeopener. Ik hoop nu echt de basisvaardigheden (kende geeneens de vulgreep…) te kunnen gaan gebruiken.
Hartelijk dank!

Josée van der Beek

Cordaid Den Haag

11 mei 2017 | Excel modules 1 & 2

Erg fijn om zelfstandig aan het werk te kunnen. Duidelijke uitleg in het boek. Bij vragen helpt Dick je gelijk weer op weg.
Kan het iedereen aanraden om hier een cursus te volgen.

Telegraaf Media Groep

Jolanda van Reeuwijk

Telegraaf Media Groep

9 mei 2017 | Windows 10
Waardering 9 van 10 punten
Alle aandacht, goede uitleg . Heeft zelfs vele uren gestopt in het upgraden van mijn laptop naar Windows 10.
Hartelijk bedankt!

Gerda Langbroek

Katwijk

9 mei 2017 | Introductie PC gebruik met Office 2010
Waardering 7 van 10 punten
Hoeveel vragen je tijdens een les ook hebt, ze worden iedere keer op je eigen niveau beantwoord. Tijdens de koffiepauze kun je even ontspannen, de rest van de les wordt er door iedere cursist hard ‘gebuffeld’….

Anita Guikema

Nieuw Vennep

2 mei 2017 | Microsoft traject, Windows, Word, Excel en PowerPoint

Ik heb deze cursus als zeer positief ervaren. Goede begeleiding, werd met alle vragen goed geholpen.
Ook het zelfstandig werken is goed bevallen. Zal zeker dit bedrijf aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Willem Marijt

Heineken Experience Amsterdam

28 april 2017 | ICT traject 1, Windows, Word, Excel, Outlook en PowerPint

Heel leerzaam! Ondanks dat ik al veel werkte met Windows, Outlook, Word en Excel heb ik hier veel bijgeleerd. De cursus volg je individueel en dat werkt erg prettig, je kan je eigen tempo bepalen. Dick geeft een fijne begeleiding en is er als je hem nodig hebt. Zeker een aanrader voor iedereen.

Wendy Aartman

Goed uitbesteed! Noordwijkerhout

28 april 2017 | Excel modules 1 & 2

Fijne manier om een cursus te doen. Op eigen tempo word je onder de rustige leiding van Dick door het cursus materiaal heen geleid, geen slaperige hoorcolleges maar actief aan de slag. Zeker een aanrader.

Henny van der Nagel

Verhees Notarissen

26 april 2017 | Introductiecursus PC gebruik met Office

Ik heb in korte tijd veel geleerd. Goed en opbouwend.
Je kon met alle vragen terecht en kreeg duidelijke uitleg. De sfeer was fijn en ontspannen.
Mensen zonder computerervaring is deze cursus aan te raden.

Pieter Haasnoot

Katwijk

26 april 2017 | 2 daagse training Excel

Prima cursus en goede begeleiding! Veel dingetjes geleerd die ik nog niet wist en super handig zijn!

Linda Visser

De Beren restaurants en bezorgrestaurants

25 april 2017 | 2 daagse training Excel

Prettige locatie en het werken in kleine groepjes is ook fijn. Genoeg ruimte om vragen te stellen en iedereen werkt in zijn eigen tempo. Na module 1 kan je al heel veel doen met Excel. Dick is een kundige leraar met veel kennis.

Wendy de Lange

Rabo Bank

25 april 2017 | 2 daagse training Excel

Ik vond het een leerzame cursus! Op een leuke manier gegeven.

Mieke Nederpelt

Rabo Bank

26 april 2017 | 2 daagse training Excel
Waardering 7 van 10 punten
Soms enigszins weinig ruimte om nog iets tussendoor te noteren voor jezelf.
betere selectie van deelnemers met eenzelfde nivo bij elkaar plaatsen.

Conny van Schagen

Hazerswoude Rijndijk

26 april 2017 | 2 daagse training Excel
Waardering 7 van 10 punten
Prima cursus en goede begeleiding! Veel dingetjes geleerd die ik nog niet wist en super handig zijn!

Vera Brandenburg

De Beren restaurants en bezorgrestaurants

24 april 2017 | Excel modules 1 & 2
Waardering 8 van 10 punten
De Excel 2013 modules 1 & 2 gevolgd. Ik ervaar de training als zeer prettig. Dit omdat de training voornamelijk bestaat uit zelfwerkzaamheid. Hierdoor leer je meer dan wanneer je klassikaal les krijgt.

Gerard van Tongeren

Vink Groep Katwijk

4 april 2017 | cursus Windows, Word en Excel

Ik heb met veel plezier deze cursus gevolgd en vond het zeer prettig om individueel op eigen tempo te kunnen werken. Ik heb er veel van geleerd en de sfeer was altijd prettig. Bedankt ook voor je geduld en toewijding waardoor ik meer geleerd heb dan ik vooraf verwacht had!

Christiane Weibel

Oegstgeest

2 maart 2017 | cursus Excel modules 1 & 2 + draaitabellen

Bij Argos cursus Excel 1,2 en draaitabellen gevolgd. De cursus kun je in je eigen tempo volgen zodat jezelf je tempo kunt bepalen. Bij vragen is de Dick gelijk beschikbaar om alle vragen die je tegenkomt te beantwoorden. Extra losse lessen bijbestellen is ook geen probleem. Het waren leerzame weken en er heerst een gezellige sfeer.

Pieter Bouma

Hogeschool Leiden

2 maart 2017 | cursus Introductie PC gebruik Office 2013

Ik vond het een goede cursus. Je werkt in groepsverband maar ieder voor zich. Je bepaalt zo je eigen tempo. De boeken die je erbij krijgt zijn heel duidelijk en goed te volgen. En Dick staat paraat om je het een en ander uit te leggen mocht je er niet uit komen. Echt een aanrader voor als je weinig van computers weet!

Ineke Krikke

Leiden

21 februari 2017 | cursus Excel

De cursus Exel module 2013 1 gevolgd bij Dick Schaap van Argos Computertraining. Het lesmateriaal is van goede kwaliteit en Dick is altijd bereid voor je om je problemen op te lossen als je niet meer uit komt. Er heerst een gemoedelijke sfeer en halverwege de les ook tijd voor een bakkie koffie. Ook is het mogelijk als je binnen de afgesproken tijd de cursus niet haalt extra lessen te nemen.
Een hele fijne cursus met als afsluiting een certificaat.
Bedankt Dick.

Edwin van Seggelen

Warmond

16 februari 2017 | cursus Excel + Draaitabellen

Fijn om hier een cursus te volgen zeer informeel, veel geleerd en zeer hulpvaardige docent, als er naar gevraagd wordt zal ik dit zeker aanbevelen. mogelijk kom ik nogmaals terug voor een andere uitdaging. Bedankt en tot ziens.

Geert Zoons

de Beij elektra b.v. (Uithoorn)

16 februari 2017 | cursus Office + WordPress
Waardering 8 van 10 punten
Je leert in korte tijd veel van de programma’s Excel, PowerPoint en WordPress waarbij Dick altijd een goed luisterend oor heeft en jouw vragen zo goed mogelijk probeert te beantwoorden. Daarbij komen opdrachten voor die je weer in de praktijk [Op je werk] kunt gebruiken. Het heeft mij meer zelfvertrouwen geven. Doordat je kennis op doet kun je sneller met deze programma’s werken en dat levert ook tijdwinst op.

Jan-Willem Ouwerkerk

Oude Wetering

16 februari 2017 | cursus WordPress – MailChimp
Waardering 7 van 10 punten
Ten behoeve van vrijwilligerswerk heb ik cursus WordPress gedaan en ook met Mailchimp geoefend. Dit heeft me geholpen me verder te bekwamen in het bijhouden van een website en het versturen van effectieve nieuwsbrieven.

M. Pauw

Wassenaar

3 februari 2017 | cursus Excel

Ik heb de cursus Excel 2013 deel 1 gedaan. Veel geleerd en een duidelijke uitleg in een fijne sfeer!

Marsja van der Meer

1015 administratie Oude Wetering

2 februari 2017 | UWV traject 3
Waardering 8 van 10 punten
Ik heb office 2013 gedaan. Ik heb er heel veel van geleerd, er zijn nogal verborgen bestandjes waar je achter komt als je deze cursus volgt. zeer interessant. Het lesmateriaal is goed te doen, goed lezen en je krijgt ook alle gelegenheid om te vragen wat je niet weet. Ik vond het erg gezellig en jammer dat ik nu klaar ben.

Kitty Breugom

Sassenheim

27 januari 2017 | Cursus Excel modules 1 & 2

Heb cursus Excel gevolgd. Heeft aan mijn verwachtingen voldaan, had enige basiservaring met excel. Cursusboek is goed van opzet, kan eigen tempo bepalen. Dick staat klaar voor vragen als je hem nodig hebt, Sfeer was goed, iedereen werkt rustig.
Verder geen op of aanmerkingen.

Jaap van Duivenvoorde

Gemeente Katwijk

24 januari 2017 | UWV traject 2
Waardering 10 van 10 punten
This curse is extremely valid for improving your computer knowledge.
Besides the envirement is very confortable. The teacher is always available to help the students in case of needs.
I have enjoyed a lot and I reccomand this curse to everybody.

Stefania Guidi

Leiderdorp